Anmeldelser af La Suite

 
La Suite er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Suite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Suite

Læs personlige anmeldelser af La Suite som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Suite. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af La Suite

Polignano a Mare som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Anni og rejsefællen fra Slagelse boede på La Suite i Polignano a Mare fra d. 28. juni til d. 8. juli 2008.

Vi har været glade for opholdet, stedet levede op til vores forventninger. Man skal nok gøre sig klart, at den eneste mulighed for at komme omkring, hvis man ikke har bil til rådighed, er tog. Busserne kører sjældent og stoppesteder er svære at finde. Så lej en bil. Iøvrigt vil det være godt at tale italiensk, da kun få taler/forstår engelsk/tysk/fransk
Der er en del byggeri i byen, hvilket forårsager nogen støj morgen og formiddag, men det er formentlig forbigående. Blot undrer det, at man bygger i feriesæsonen.
Men byen er fantastisk og befolkningen er meget hjælpsom. Prisniveauet er rimeligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og rejseledsager fra Roskilde boede på La Suite i Polignano a Mare fra d. 8. til d. 11. juni 2008.

Vi ankom lidt sent men blev let samlet op i den søndagsfestklædte by af vores engelsktalende værtinde, Tonia. Vi havde bestilt garage, som viste sig at være i hendes families fine moderne villa lidt uden for centrum. Når vi skulle bruge bilen/aflevere den, ringede vi til hende og blev straks bragt eller hentet af Tonia selv eller hendes gamle men absolut ikke affældige far. At farmand kun taler italiensk, var ikke noget problem. At han har en passion for mindst 30 år gamle minibiler, gjorde heller ikke oplevelsen ringere. Det var fint at have garagen, da kun italienere i meget små fiat 500ér og tilladelse kan parkere i den gamle bydel. Selve lejligheden var meget, meget flot og nyistandsat, selvom det pyntelige måske besværliggjorde gæster med bagage en smule. Vi brugte den nu mest til at sove i, da Polignano er en meget livlig og hyggelig lille by, især om aftenen. Morgenmaden, som er inkluderet, spises på en restaurant bag en af kirkerne i gåafstand. Fantastisk havudsigt og masser af friskbagt kage og sågar cornflakes, hvortil vi efter lidt tegn og diskuteren også fik mælk til. At stort set ingen i byen taler engelsk er ikke noget problem. Vi var meget hurtigt på Godaften og Goddag med høj og lav. Meget tiltalende by. Masser af seafood.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map