Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

La Suite

Behagelige lænestole som sovesofaer
 
La Suite er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Suite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Polignano a Mares gamle bydel blandt små stemningsfyldte torve og udsigtsterrasser kan vi tilbyde denne suite af høj standard.

Etværelseslejlighed med hems og terrasse med 2+2 sovepladser:
- Lejligheden ligger ved hyggelige gårdmiljøer og er restaureret med nænsom hånd. Flotte stenmure præger denne lejlighed i to etager med balkon, tv og klimaanlæg, værdiboks og køkkenhjørne med køleskab. Dobbeltseng oppe på en flot og lettilgængelig hems i træ. På badeværelset er der brusekabine med vandmassage og føntørrer. En trappe fører op til et simpelt skabskøkken (med to kogeplader) og en dejlig terrasse med bord og stole.

Læs mere om La Suite

Morgenmad og parkering
Bemærk at der er morgenmad inkluderet prisen. Den indtages på Caffè del Mare Dei Serafini på en af de centrale pladser i Polignanos gamle bydel (Piazza San Benedetto 49). Kaffebaren er åben fra ca. 7:00 om morgenen og det meste af dagen. Morgenmaden kan indtages indtil kl. 11:00. Man vil eksempelvis finde kaffe/the, tærte, croissant, brød, salami, frugt og yoghurt. Cykler kan lejes mod betaling. P-plads kan benyttes mod bestilling til 10 euro om dagen i en garage, som ligger 300 meter væk. Desuden finder I en mappe med oplysninger om Polignano og turforslag i nærområdet.

Skjul teksten
 
 
search map