Anmeldelser af Il Bel Nido

 
Il Bel Nido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Bel Nido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Bel Nido

Læs personlige anmeldelser af Il Bel Nido som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Bel Nido. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anders Guldbaek og familie fra Ry boede på Il Bel Nido i Polignano a Mare fra d. 16. til d. 23. oktober 2010.

Boligen levede fint op til beskrivelsen og vores forventninger. Byen var også rigtig hyggelig, og det var en glædelig bonus at boligen ligger i det historiske centrum. Dejligt stille og en god atmosfære. Skulle der lidt konstruktiv kritik til, må det være den 3. sengeplads. Det er en sovesofa i stuen, hvilket vi måske kunne have gættet, men ikke desto mindre lidt besværligt, rummets størrelse og øvrige funktion taget i betragtning. Jeg ville i brochurematerialet nok tydeliggøre dette.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Familien Andersen fra Århus boede på Il Bel Nido i Polignano a Mare fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Polignano a Mare levede i højeste grad op til vores forventninger. Her var en super stemning, gode restauranter til rimelige priser og et MEGET hyggeligt autentisk miljø. Der var næsten ingen nordeuropæiske turister - men formentlig en del italienske. Det var dog meget varmt (juli måned) så fra 12-17 fortrak vi til aircondition i lejligheden.
Selve lejligheden er ganske speciel. Vi skulle henvende os på byens torv for at få udleveret husnøglen. Men kontoret var lukket. Vi havde godt nok læst at man skulle ringe før ankomst - men vi tænkte det var bedre at komme tidligt frem. Da vi så stod ved det lukkede kontor ringede vi til den lokale agent (der taler meget godt engelsk) - hvorefter ejeren af lejligheden kom i løbet af 20 minutter og introducerede os til lejligheden. Det kan bemærkes at kontoret var lukket i hele den periode vi var i byen - så det kan så absolut anbefales at ringe til den lokale agent før ankomst.
Lejligheden består af 3 plan: Stue/Køkken/Bad, Soveværelse og tagterrasserne. Den er ganske hyggelig og kan varmt anbefales. Man skal dog lige være opmærksom på et par ting:
1)Der er kun aircondition i stueetagen hvorfor soveværelset godt kan være varmt i juli (ejer nævnte dog for os at han forventer at ville installere aircondition i soveværelset sep. 2010)
2) Der er mange trapper og lejligheden er meget personligt indrettet. Derfor er lejligheden helt uegnet til små børn og gangbesværede.
Men med disse to punkter in mente er lejligheden HELT fantastisk. Den har en helt tilpas størrelse til 2-3 personer og fra tagterrasserne er der et FANTASTISK syn ud over havet og klipperne hvorfra de lokale springer i havet. Lejligheden befinder sig midt i den gamle bydel og lige når man kommer uden for døren befinder man sig i en af de mest pitoreske gader med "ældre damer" der sidder og renser grøntsager og fisk lige uden for deres dør - og vasker deres del af de smalle gyder hver morgen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Lone og Jørgen fra Slangerup boede på Il Bel Nido i Polignano a Mare fra d. 5. til d. 12. september 2009.

Vi havde en dejlig uge i Polignano a Mare i lejligheden Il Bel Nido.
Lejligheden var super, og meget autentisk både hvad angår beliggenhed og indretning. Lejligheden ligger i det historiske centrum, hvor det ikke er til at se, hvilken hoveddør i de smalle gader, der fører op til hvilken tagterasse. Utrolig hyggeligt. Alt i lejligheden fungerede perfekt, og tagterassen/erne var et kapitel for sig selv. Her kunne man opholde sig hele dagen, og glemme alt om tid og sted. Man kunne se ud over havet, tagene og ikke mindst klipperne på den anden side af den lokale badestrand, hvor utallige brudepar blev fotograferet med byen og havet som baggrund. Ydermere kunne man lade porcelæn og bestik m.m. blive deroppe, for der var både vask og vand til opvask.

Lige ved siden af lejligheden var kirken og foran den et torv, hvor der var spisesteder, og hvor de lokale om aftenen enten spiste, gik tur, eller bare sad og hyggede sig. Det gør de til ud på de små timer, for man går ikke tidligt i seng i byen. Vi oplevede, at se familier komme til restauranterne kl. 22/ 23-tiden også med små børn.

Der er flere bademuligheder i byen, men desværre kom der en storm fra nord samtidig med os, og den bragte store bølger med sig, men så måtte vi nøjes med at se bølgerne på afstand, sålænge den varede.

Der er masser af indkøbsmuligheder, og det er utrolig sjovt at gøre sig forståelig i de mindre butikker, som har alt fra ost og skinke til toiletpapir.

Vi tog et par afstikkere i bil bl.a. til Alberobello (trullibyen) og til Monopoli. Desuden var vi ude at bade på en rigtig sandstrand syd for Monopoli i byen Il Capitolo.

Man spiser godt i Polignaro a Mare og vi kan varmt anbefale deres lokale antipasti, som hver restaurant har sin fortolkning af. På det lille torv ved kirken ligger Trattoria Pizzeria Neuro, som er et rigtig hyggeligt sted, hvor også de lokale spiser. (Pas på: deres antipasto er stor). Lidt længere nede i kvarteret ligger Ristorante Trattoria Della Nonna, som også er et utrolig hyggeligt sted. Men en meget speciel spiseoplevelse fik vi den sidste aften. Vi havde aftalt med Angelo fra det lokale kontor, at vi skulle afregne depositum m.m. fredag aften, da vi skulle tidligt afsted lørdag. Det viste sig, at det var udlejer selv (altså ham der bor i lejligheden, når den ikke er lejet ud), der kom og foretog udchekningen. Meget dejlig oplevelse, som gjorde, at vi bedre kunne forstå, at lejligheden var så personligt indrettet. Vi spurgte, om han kunne anbefale er spisested, og i sandhed det kunne han. Giovanni eller John, som han kaldte sig, fulgte os til Ristorante Donna Gina, og introducerede os for værten. Restauranten ligger lige ved broen ved den lokale strand. Her fik vi antipasto med adskillige forskellige fiskespecicialiteter, og derefter fisk, som vi selv havde udpeget og fortalt, hvordan vi ville have tilberedt. Til dessert fik vi frisk frugt, og fik så smagt både kaktusfrugt og andre frugter, som vi ikke ser hver dag i Danmark. Dejlig afslutning på en herlig uge.

Til sidst et lille tip om parkering. Mange gader i det historiske centrum er ensrettede, og man kan ikke parkere ved lejligheden. Men man kan parkere gratis på en stor parkeringsplads, som ligger ved vandet. Der er ikke ret langt at gå, når man går igennem de små gader, og samtidig får man den flotteste udsigt over havet, og det er også her de lokale står med deres fiskestænger både dag og aften. (Har markeret den på vedhæftede kort over byen).

Endnu engang tak til In-Italia for god service.

In-Italia's kommentar

Hent stor udgave af kortet her

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Claus og hustru fra Kgs. Lyngby boede på Il Bel Nido i Polignano a Mare fra d. 1. til d. 8. august 2009.

Dette var andet år i træk, vi valgte at holde ferie i Polignano. Forrige år havde vi lejet Casa sul Mare med den fabelagtige tagterrasse ud til Adriaterhavet. I år havde vi lejet Il bel Nido, der ifølge beskrivelsen og In-italia's forsikringer var på samme niveau. Men sjældent er jeg blevet så arrig. Lejligheden var klaustrofobisk, mørk og der var end ikke plads til at sætte vores kufferter et sted, før vi havde flyttet rundt på møblerne. Der var aircondition - men på den nederste etage i en uanvendelig stue. Soveværelset lå på en mellemetage med et minimalt vindue uden udluftningsmulighed og med en elektrisk vifte, der fik sat gang i støv og tobaksdufte, så vi ikke kunne holde ud at være der.

Alle vegne var der møbler og dingenoter og genstande - selv på de meget smalle trapper var det lykkedes at placere kommoder og skuffedarier, som man nødvendigvis ville falde over på et tidspunkt. Tagterrassen krævede en god billedbhandling for at fortælle om havudsigt, og det var nok mere udsigt op til alle andres tagterasser. Badeværelset var meget veludstyret ikke mindst med en meget avanceret brusekabine, der kunne sprøjte dig både her og der. Til gengæld virkede den ikke og vandet kunne kun løbe ud over gulvet - ikke ned over dig selv.

Vi besluttede at tage en enkelt overnatning i solstolene på terrassen og så forlade Polignano straks den følgende dag. Så ville vi udrede det med In-italia, når vi havde fundet hjem igen. MEN: en opringning til In-italia løste problemet på fantastisk måde. De anerkendte øjeblikkeligt vores problem og satte gang i at finde en anden lejlighed. Efter 15 minutter var det ordnet, og vi fik tilbudt en lejlighed straks fra næste morgen. Min arrigskab forsvandt som dug for solen. Det var f.... en superservice - også selv om Il bel Nido var oversolgt i en grad, jeg aldrig har set før.

Den nye lejlighed Terrazza sul Mare er på hjemmesiden helt uforståeligt ratet lavere end Il bel Nido. Den var fin til to personer, lys og luftig og trods manglende aircondition køligere end den anden. Et godt udgangpunkt for den følgende uge med et herligt ophold i Polignano a Mare, der synes støvsuget for turister men pænt fyldt op med italienere. Byen 'snorksover' indtil kl. ca. 17 afbrudt af de utallige bryllupper på alle tider og alle dage - men så er den til gengæld fyldt med livsglæde, musikarrangementer på de små torve, restauranter og god mad. Køber man selv ind, kan man godt glemme alt om de bekvemme indkøb i supermarkeder. Hér må man ty til sit bedste italienske og fingersprog og finde kødvarer hos slagteren, brød hos bageren, fisk hos fiskehandlerne, vin hos vinhandleren, grønt hos grønthandleren etc. Til gengæld er det næsten gratis efter en danske målestok. Også i år lykkedes det os kun at spise fiskeretter såvel hjemme som ude.

Byens bedste restaurant er nu efter to feriers erfaring uden tvivl Ristorante Trattoria della Nonna tæt på lejligheden - men alt er tæt på i Polignano, der godt nok ikke er byens billigste men efter danske forhold stadig yderst prisattraktiv. Der er kræset for maden, uden at det går ud over de friske råvarer, der får lov at smage, som de nu engang gør. Betjeningen er super og venlig, lokalerne smukke og hyggelige. Der er også en kælderudgave knyttet til i en lidt billigere pizza-version. Og vinene er i top til små priser. Vores daglige diskussion gik på, om vi selv skulle have fornøjelsen af at lave mad med de fornøjelige indkøbsture eller vi skulle gå ned til Trattoria delle Nonna. Med lidt omhyggelig planlægning kan man nå at gøre begge dele, konstaterede vi. Den lille by er stort set bilfri inden for murene, og den vågner først sent og med den klassiske promenadevandring lagt omkring kl 22-24. Masser af koncertarrangementer ofte af god kvalitet på de små piazza'er - begynder på en god dag allerede kl 21. Til gengæld må man finde sig i støjen fra de livsglade italienere frem til kl. ca. 3 om natten, hvis man altså ikke bare vælger at følge deres rytme. Lige ved lejligheden er der et familiedrevet pizzaria/restaurant, hvor gæsterne er ganske fredelige, men støjen fra familien er ret betragtelig.

Forrige år beøgte vi de nærliggende fatastiske grotter og i år valgte vi at køre til Lecce og til Galipoli - begge byer absolut et besøg værd, hvis Polignano og den allestedsnærværende melodi, Volare af nyens store søn Modugno (i Danmark bedre kendt i Osvald Helmuths fortolkning: Vi har det, åh åh ...) bliver for meget. Det gør den dog næppe.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren og hans familie fra Hellebæk boede på Il Bel Nido i Polignano a Mare fra d. 6. til d. 12. juli 2008.

Polignano a Mare er endnu en perle. Vi boede i det historiske centrum i en lejlighed i 2 plan med en terrasse på toppen, som havde en skøn udsigt over klipperne, havet og de andre huse. Vi ankom til Polignano om eftermiddagen, byen slumrede og vi indlogerede os. Efter omklædning gik vi ud af vores hoveddør og stod midt i Buona Notte-stemning i en by, som emmede af liv og aktiviteter. Vi var så heldige at det Red Bull-sponsorerede verdensmesterskab i Cliff Diving holdt semifinaler i Polignano den uge hvor vi boede der, så vi havde en del underholdning med spring fra 24 meters højde. Polignano er et sted vi skal tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map