Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Il Bel Nido

 
Il Bel Nido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Bel Nido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne varme og behagelige lejlighed indbyder til en skøn og afslappende ferie i en af Apuliens mest charmerende kystbyer.

Sans for detaljen i indretningen

Ejeren Giovanni har sans for detaljen, hvilket mærkes så snart man træder ind i lejligheden. Indretningen er præget af klassisk syditaliensk stil med træmøbler og mange moderne bekvemmeligheder som fx satellit-tv, stereoanlæg, internetopkobling (for laptop mod tillæg) og aircondition.

Læs mere om Il Bel Nido

Tagterrasse med grill

Lejlighedens sammensætning med en del trapper gør, at den er mest egnet for par og knap så egnet for familier med småbørn. Lejlighedens absolutte styrke er uden tvivl den skønne tagterrasse, som er fordelt i to niveauer med mulighed for at grille. Terrassen er fint møbleret og der er en storslået udsigt over havet og klipperne.

Toværelseslejlighed (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er fordelt på to etager samt udgang til en terrasse. På lejlighedens første etage (mezzanin) finder man et opholdsrum med sove, træmøbler, pejs, stereoanlæg, tv og en lille balkon. Derudover findes der et badeværelse med toilet og bruser med vandmassage, stort separat køkken med fire kogeplader, ovn, mikrobølgeovn, vask, køleskab og vaskemaskine.
En lettilgængelig trætrappe fører op til næste etage, hvor man finder et soveværelse med dobbeltseng og fint træmøblement samt tv. Herfra leder en trappe op til den tidligere omtalte tagterrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map