Hotel i Polignano a Mare i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Hotellet ligger yderst på klippeskrænten til højre for stranden
 
Hotel Covo dei Saraceni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Covo dei Saraceni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en skøn harmoni med havet og de forrevne klipper ligger dette statelige hotel med en ubeskrivelig udsigt over Adriaterhavet og Polignano a Mares gamle bydel. I byen finder man flere gode restauranter, stemningsfulde torvepladser, isbarer, butikker og indkøbsmuligheder.

Indbydende middelhavsstil

Hotel Covo dei Saraceni ligger i en gammel ejendom og gennemgik så sent som i 2002 en gennemgribende renovering, så der nu hersker en varm middelhavsstil på hotellet. Middelhavsstilen omfatter både hvidkalkede overflader, terracottakrukker og farverigt stentøj.

Læs mere om Hotel Covo dei Saraceni

Fantastisk beliggenhed

Hotellets gode beliggenhed i udkanten af den gamle bydel gør det nemt at ankomme i bil. Der findes en stor, offentlig parkeringsplads lige ved siden af hotellet. Desuden kan man mod betaling bestille en parkeringsplads.

Faciliteter

På hotellet findes reception med lounge/bar, elevator samt morgenmadsrestaurant, som serverer en fortrinlig morgenbuffet og kan byde på en formidabel udsigt over havet og Polignano. Man kan også nyde den fine udsigt fra hotellets tagterrasse på 4. sal.

Populær restaurant med lokalt køkken

Hotellets velrenommerede restaurant Il Bastione serverer primært retter fra det lokale køkken, som fx den klassiske pastaret Orecchiette. I det nærliggende konferencecenter Nettuno kan hotellet arrangere konferencer med op til 250 personer.

Indbydende værelser

Hotellets i alt 26 værelser har alle udsigt over havet/Polignanos gamle bydel og fordeler sig på 3 forskellige kategorier. Værelserne, som alle kan rumme fra to til fire personer, er hyggeligt indrettede med god smag og udstyrede med alle moderne faciliteter, som man kan forvente sig af et 4-stjernet hotel: satellit-TV, minibar, værdiboks, telefon, internetadgang, aircondition og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Værelserne ligger i tre forskellige bygninger
Værelserne er fordelt i tre forskellige bygninger. Den ene er selve hovedbygningen - hotellet - den anden er et anneks, som ligger ca. 20 meter fra hotellet, og den tredje hedder Dimora og ligger ca. 300 meter fra hotellet.

I hovedbygningen (hotellet) findes disse værelseskategorier: Classic, classic med balkon, panorama, panorama med terrasse, suite og suite med terrasse. Her kan udsigten variere fra delvis havudsigt til panoramaudsigt (deraf navnet på værelserne).

Annekset ligger ca. 20 meter fra hovedbygningen, og disse værelser har en mere rolig beliggenhed. Her er værelserne classic og superior. En del af værelserne har hydromassagekar, og udsigten i superiorværelserne kan variere mellem delvis og hel udsigt over havet.

Dimora ligger ca. 300 meter fra hovedbygningen og kan tilbyde værelsestyperne classic og suite. Stilen er traditionel, og værelserne har enten udsigt over broen og Lama Monachile, og et værelse ligger på bagsiden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Covo dei Saraceni

Læs personlige anmeldelser af Hotel Covo dei Saraceni som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Covo dei Saraceni. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Covo dei Saraceni

Fint, men lidt traditionelt hotel

Et udmærket hotel med de fornødne faciliteter, men lidt gammeldags. Restauranten kan anbefales. Der er mange udmærkede restauranter i byen. Stranden er med store sten og kræver badesko. Fin strandpromenade til gå- og løbeturen. God placering i forhold til udflugter i området.

Læs mere

Bedste bliggenhed i charmerende Polignano a Mare

Fantastisk cool beliggenhed, tæt på alt og med en uforlignelig udsigt. Hotellet er rent og ryddeligt og har alle de faciliteter du har brug for. I forhold til italiensk standard var morgenmaden overdådig og meget, meget god.
Polignano ligger meget godt for dagsudflugter. Det er meget fint at se, og mange gode strande inden for nem køreafstand. Om aftenen er der flere rigtig gode restauranter i byen, for ikke at nævne den is, der er helt mageløs god.
Når opholder sig på dette hotel, du føler virkelig, at du bor helt rigtigt, et nemt valg. Meget godt.

Læs mere

Flot hotel i hjertet af den hvide fiskerby.

Vi ankom på det helt rigtige tildspunkt til Polignano - dvs. i midten af maj, hvor varmen var dejlig og vi som turister havde byen nærmest for os selv. Fantastisk lækker morgenmad med flot udsigt udover havet og klipperne.

Læs mere

Jens J. med familie fra Vejle boede på Hotel Covo dei Saraceni i Polignano a Mare fra d. 3. til d. 5. juli 2010.

Ja, vi er kommet hjem efter en uforglemmelig ferie i Apulien. Vort første stoppested/ovennatning var i Polignano a Mare. Det var en hyggelig by om aftenen, men den lille badestrand var med meget store sten, og rigtig mange mennesker. Selve hotellet levede ikke helt op til vore forventning. Vi forventede lidt bedre service – især til prisen på opholdet. (vi boede andre 6 steder i Apulien på 2 uger, bedre og billigere). Med servicen mener jeg, f.eks. måtte vi ikke sidde og hygge os som familie på restauranten mod havet blot med én øl (købt på stedet), og ikke andre gæster i restauranten, og et lille mørkt værelse. Dog skal det siges, at morgenmaden var utrolig lækker.

Hvis I skal have nogle tips, så boede vi på et fint billigt hotel i Vieste, 100 mtr. Fra stranden. Hotel bikini. Dejlig Enkelt hotel. Vieste er en dejlig by, og meget lækre sandstrande. Vi synes også I skulle opsøge flere Agriturismo, vi boede på et nær Alberobello med dyr, trulloér og alt hjemmelavet Mad. Helt fantastisk. Området omkring Santa Maria de Leuca er rigtig dejlig. Vi boede på et hotel helt ud til vandet, 5 km nord for Leuca (mod Gallipoli). Klippestrand med lækker vand. Én nat boede vi i byen Rodi Garganico (lille by nord på Gargano halvøen). Vi sejle til Temiti øerne derfra. Helt fantastisk oplevelse. Der boede vi på en lille pension (2 stjerner) helt nede ved havnen. De var utrolige gæstfrie (familieforetagende, tror jeg), billigt 80 eur. For 4 personer m/morgenmad. Man skal jo være meget opmærksom på at de kan ikke tale andet en italiensk – OVERALT !

Vi lærte en del gloser via vores Palør, som vi ikke kunne have undværet. Jeg tror mange vil rejse derned fremover. Især fordi Ryan Air har en rute Billund – Brindisi, og alle havde lejet bil i lufthavnen, Kunne vi se da vi landede. Vi er ikke færdig med at udforske det sydlige Italien.

Læs mere

Dorte og rejsefælle fra Hellerup boede på Hotel Covo dei Saraceni i Polignano a Mare fra d. 30. april til d. 5. maj 2008.

Det har været en dejlig tur - og byen og hotellet var storslåede - Puglia meget dejligere end forventet og igen har In-italia levet fuldt op til vore forventninger.

Læs mere

God morgenmad og beliggenhed

Læs mere
 
search map