Hotel i Polignano a Mare i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Hotellet ligger yderst på klippeskrænten til højre for stranden
 
Hotel Covo dei Saraceni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Covo dei Saraceni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en skøn harmoni med havet og de forrevne klipper ligger dette statelige hotel med en ubeskrivelig udsigt over Adriaterhavet og Polignano a Mares gamle bydel. I byen finder man flere gode restauranter, stemningsfulde torvepladser, isbarer, butikker og indkøbsmuligheder.

Indbydende middelhavsstil

Hotel Covo dei Saraceni ligger i en gammel ejendom og gennemgik så sent som i 2002 en gennemgribende renovering, så der nu hersker en varm middelhavsstil på hotellet. Middelhavsstilen omfatter både hvidkalkede overflader, terracottakrukker og farverigt stentøj.

Læs mere om Hotel Covo dei Saraceni

Fantastisk beliggenhed

Hotellets gode beliggenhed i udkanten af den gamle bydel gør det nemt at ankomme i bil. Der findes en stor, offentlig parkeringsplads lige ved siden af hotellet. Desuden kan man mod betaling bestille en parkeringsplads.

Faciliteter

På hotellet findes reception med lounge/bar, elevator samt morgenmadsrestaurant, som serverer en fortrinlig morgenbuffet og kan byde på en formidabel udsigt over havet og Polignano. Man kan også nyde den fine udsigt fra hotellets tagterrasse på 4. sal.

Populær restaurant med lokalt køkken

Hotellets velrenommerede restaurant Il Bastione serverer primært retter fra det lokale køkken, som fx den klassiske pastaret Orecchiette. I det nærliggende konferencecenter Nettuno kan hotellet arrangere konferencer med op til 250 personer.

Indbydende værelser

Hotellets i alt 26 værelser har alle udsigt over havet/Polignanos gamle bydel og fordeler sig på 3 forskellige kategorier. Værelserne, som alle kan rumme fra to til fire personer, er hyggeligt indrettede med god smag og udstyrede med alle moderne faciliteter, som man kan forvente sig af et 4-stjernet hotel: satellit-TV, minibar, værdiboks, telefon, internetadgang, aircondition og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Værelserne ligger i tre forskellige bygninger
Værelserne er fordelt i tre forskellige bygninger. Den ene er selve hovedbygningen - hotellet - den anden er et anneks, som ligger ca. 20 meter fra hotellet, og den tredje hedder Dimora og ligger ca. 300 meter fra hotellet.

I hovedbygningen (hotellet) findes disse værelseskategorier: Classic, classic med balkon, panorama, panorama med terrasse, suite og suite med terrasse. Her kan udsigten variere fra delvis havudsigt til panoramaudsigt (deraf navnet på værelserne).

Annekset ligger ca. 20 meter fra hovedbygningen, og disse værelser har en mere rolig beliggenhed. Her er værelserne classic og superior. En del af værelserne har hydromassagekar, og udsigten i superiorværelserne kan variere mellem delvis og hel udsigt over havet.

Dimora ligger ca. 300 meter fra hovedbygningen og kan tilbyde værelsestyperne classic og suite. Stilen er traditionel, og værelserne har enten udsigt over broen og Lama Monachile, og et værelse ligger på bagsiden.

Skjul teksten
 
 
search map