Hotel i Polignano a Mare i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Hotellet ligger yderst på klippeskrænten til højre for stranden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I en skøn harmoni med havet og de forrevne klipper ligger dette statelige hotel med en ubeskrivelig udsigt over Adriaterhavet og Polignano a Mares gamle bydel. I byen finder man flere gode restauranter, stemningsfulde torvepladser, isbarer, butikker og indkøbsmuligheder.

Indbydende middelhavsstil

Hotel Covo dei Saraceni ligger i en gammel ejendom og gennemgik så sent som i 2002 en gennemgribende renovering, så der nu hersker en varm middelhavsstil på hotellet. Middelhavsstilen omfatter både hvidkalkede overflader, terracottakrukker og farverigt stentøj.

Læs mere om Hotel Covo dei Saraceni

Fantastisk beliggenhed

Hotellets gode beliggenhed i udkanten af den gamle bydel gør det nemt at ankomme i bil. Der findes en stor offentlig parkeringsplads lige ved siden af hotellet. Desuden kan man mod betaling bestille en parkeringsplads.

Faciliteter

På hotellet findes reception med lounge/bar, elevator, morgenmadsrestaurant som serverer en fortrinlig morgenbuffet og kan byde på en formiddabel udsigt over havet og Polignano. Man kan også nyde den fine udsigt fra hotellets tagterrasse på 4. sal.

Populær restaurant med lokalt køkken

Hotellets velrenomerede restaurant Il Bastione serverer primært retter fra det lokale køkken, som fx den klassiske pastaret Orecchiette. I det nærliggende konferencecenter Nettuno kan hotellet arrangere konferencer med op til 250 personer.

Indbydende værelser

Hotellets i alt 26 værelser har alle udsigt over havet/Polignanos gamle bydel og fordeler sig på 3 forskellige kategorier. Værelserne, som alle kan rumme fra to til fire personer, er hyggeligt indrettede med god smag og udstyrede med alle moderne komoditeter, som man kan forvente sig af et 4-stjernet hotel: satellit-tv, minibar, værdiboks, telefon, internetadgang, aircondition og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Dobbeltværelse Classic:
- Der er 19 af denne værelsestype, som alle har balkon med havudsigt og et fint vue over Polignanos gamle bydel, der ligger som skudt op ad havet. Værelserne har desuden alle de ovennævnte faciliteter.
Dobbeltværelse Superior:
- Der er 4 Superior-værelser, som har terrasse/balkon med havudsigt og desuden alle de ovennævnte faciliteter.
Suite:
- De 3 suiter har panoramisk veranda. To af dem har en udendørs jacuzzi, mens den sidste til gengæld har sauna, fitnesshjørne og himmelseng.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Onda Verde

Praiano, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

search map