Anmeldelser af Chiesetta

 
Chiesetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chiesetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Chiesetta

Læs personlige anmeldelser af Chiesetta som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Chiesetta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mette og rejsepartner fra Dragør boede på Chiesetta i Polignano a Mare fra d. 19. til d. 25. juli 2008.

Lejligheden var fin og byen dejlig. Den havde en størrelse så man godt kunne få tiden til at gå lokalt og der var mange gode spisesteder. Desværre var kørselsvejledningen og adressen forkerte. Det tog meget lang tid at finde det rigtige sted, og det var nærmest ved et tilfælde, at vi fandt ud af at B&B dei Serafini, hvor vi skulle hente nøglerne, var flyttet fra Via San Benedotto til Piazza Vittorio Emaluelle II. Det havde været stort set umuligt at finde det rigtige sted uden at kunne lidt italiensk, hvilket jeg heldigvis kunne. Det havde også været rart om vi fra starten havde vidst, at lejligheden var en del af B&B dei Serafini. Der var jo fordele ved det (vi kunne bl.a. spise gratis morgenmad i deres restaurant, og vi skulle ikke betale det annoncerede depositum), men det betød også at vi mindst én gang i døgnet fik uanmeldt besøg af husholdersken (ikke ejeren Tonia), der skulle skifte sengetøj, håndklæder mm. Det havde nogen indflydelse på vores aktiviteter, idet vi hjemmefra havde haft en antagelse af at vi ville kunne være i huset i fred. På afrejsedagen rykkede husholdersken ind 4 timer før den tid, der stod i vores materiale som afrejsetidspunkt, og hun var tydeligt irriteret over at vi ikke var rejst endnu. Vi følte os i høj grad smidt ud, og valgte efter 1½ time, hvor hun konstant tjekkede om vi stadig var der, at køre før tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map