Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Chiesetta

Børneværelset
 
Chiesetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chiesetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved en lille charmerende kirke (nu indrettet som museum) midt i Polignanos gamle bydel fører en udvendig trappe op til denne herlige lejlighed på ca. 70 m² fordelt på to etager og med adgang til en terrasse med havudsigt.

Tæt på det hele

Lejligheden er velindrettet i sydlandsk stil og er udmærket til en familie, som vil bo centralt med butikker, restauranter og ikke mindst havet inden for kort rækkevidde.

Læs mere om Chiesetta

Treværelseslejlighed med terrasse med 4+1 sovepladser:
- En trappe fører op til hoveddøren og en lille afsats med udsigt til havet og nabokirken. Når man kommer ind, finder man et hyggeligt opholdsrum med sovesofa, pejs, TV, køkken med 4 kogeplader, ovn, køleskab og fryser samt spisebord og stole. En trappe fører op til næste etage, hvor der er soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser som begge soveværelser deles om (adgang til badeværelset gennem soveværelset med dobbeltseng). En trappe fører op til den møblerede terrasse med svimlende udsigt over havet og den gamle bydel. Lejligheden har aircondition.

Morgenmad og parkering
Bemærk at der er morgenmad inkluderet prisen. Den indtages på Caffè del Mare Dei Serafini på en af de centrale pladser i Polignanos gamle bydel (Piazza San Benedetto 49). Kaffebaren er åben fra ca. 7:00 om morgenen og det meste af dagen. Morgenmaden kan indtages indtil kl. 11:00. Man vil eksempelvis finde kaffe/the, tærte, croissant, brød, salami, frugt og yoghurt. P-plads kan benyttes mod bestilling i en garage, som ligger 300 meter væk. Desuden finder I en mappe med oplysninger om Polignano og turforslag i nærområdet. Cykler kan lejes mod betaling.

Skjul teksten
 
 
search map