Anmeldelser af Casa Dorsi B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Dorsi B&B

Læs personlige anmeldelser af Casa Dorsi B&B som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Dorsi B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Intet køkken som lovet i beskrivelsen

Under vores 14 dages ferie i Italien havde vi bestilt overnatninger på 4 forskellige destinationer (kun Casa Dorsi B&B var bestilt gennem in-italia). Idet de 3 øvrige var på hotel og hotellignende lokaliteter, havde vi bevist valgt Casa Dorsi`s stuelejlighed, der ifølge beskrivelsen var udstyret med et lille køkkenhjørne, for ikke nødvendigvis at skulle spise ude i byen hver aften under ferien. Vi ankom derfor til stedet med nyindkøbte friske råvarer herunder fersk kød. Det var derfor et betydeligt minus i forhold til forventningerne, at der INTET køkken var i lejligheden. Vi kunne så nærmest begynde med at smide en betydelig del af råvarerne i skraldespanden - virkelig træls.

Casa Dorsi B&B var så i øvrigt en meget fin oplevelse med sin placering midt i den charmerende, gamle og historiske bydel. Morgenmaden - der efter italienske forhold var mere end bare godkendt - blev på denne årstid indtaget i det stemningsfulde miljø lige uden for hoveddøren - virkelig atmosfærefyldt.
Værelset/lejligheden (bortset fra det manglende køkkenhjørne, hvilket for os var et stort minus)) levede fuldt ud op til beskrivelsen.

Med venlig hilsen

Maybritt og Max Møller
tlf. 41166645

In-Italia's kommentar

Vi beklager dybt den fejlagtige beskrivelse. Da vi sidst besøgte Casa Dorsi B&B, var der køkkenhjørne i lejligheden, som det fremgik både af vores beskrivelse og af billederne. Desværre har ejerne siden da fjernet køkkenfaciliteterne uden at give os besked. Hvis I havde kontaktet os ved ankomsten, ville vi have gjort alt i vores magt for at få stillet køkkenfaciliteter til jeres rådighed på Casa Dorsi B&B eller have flyttet jer til et andet sted i området, hvor I ville have kunnet lave mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og Conny fra Odense Sø boede på Casa Dorsi B&B i Polignano a Mare fra d. 10. til d. 14. juli 2011, på Agriturismo La Maddalena i Venosa fra d. 14. til d. 16. juli 2011 og til slut på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Man er altid hurtig til at komme til tasterne, hvis der skal klages, hvorimod det ikke er altid man får givet den ros som fortjenes. Det vil vi gerne lave om på.
Kort fortalt har turen været en helt igennem succes. Vi boede 3 forskellige steder (Casa Dorsi i Polignano, Agriturismo La Maddalena i Venosa og Residence Halesia i Santa Maria) og det var virkelig nogle rigtig gode steder, hvor vi i den grad følte os velkomne. I det hele taget er italienerne et meget gæstfrit folk og alle steder blev vi modtaget med åbne arme og følte os straks hjemme. Ingen steder føler man sig bare som en kunde, men som en gæst; der er forskel.

Det var ganske spændende at bo så forskellige steder. Uden at skulle fremhæve den ene frem for den anden, var det en super oplevelse at besøge La Maddalena og smage deres eminente køkken. Når man bestiller halvpension, har man en forventning om en fast menu, men nej; vi fik et menukort og kunne så vælge frit. Det var ganske enkelt et positivt problem, for hvad skulle vi dog vælge? Da valget var truffet og maden kom på bordet, var det bare perfekt, sikken et køkken! Og så med en flaske en deres egenproducerede rødvin, lige så perfekt let afkølet. Vi kan kun sige “prøv det”.

Og Casa Dorsi med Carlo som vært, jamen den mand er da skabt til det job, han stod på pinde for os fra vi kom til vi rejste, sørgede for få parkeret vores bil i en by med alt for få parkeringspladser, hjalp os med at arrangere en bådudflugt, vi selv havde lidt svært ved finde, viste os de bedste spisesteder og meget andet.

Og sidst men ikke mindst Residence Halesia, sikke en oase, så frodig og velholdt. Også her var værtsparret en gave, så helt og aldeles til for gæsterne. Hver dag kom de lige forbi og vandede haven, hilste på og hørte om alt var i orden. Ikke på nogen påtaget måde, man kunne tydeligt mærke at de mente det og i den grad levede og åndede for stedet og dets gæster.

Og så et par ord om in-italia som arrangør. Vi har prøvet en del efterhånden, men den service og professionalisme vi oplever hos Jer er uovertruffen. De steder I udvælger til Jeres “katalog” er tilsyneladende alle af høj standard. Vi har en gang tidligere benyttet os af Jer som arrangør og også her var vi yderst tilfredse. Så derfor vil vi ikke tøve et sekund med at benytte Jer igen, ligesom vi på det varmeste kan anbefale jer til andre, der går med planer om at besøge Italien.

Vi vil gerne slutte med at sige TAK for Jeres bidrag til en vellykket ferie. Vi vender tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Anbefalinger til dig

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Populært i Apulien

search map