Hotel i Polignano a Mare i Apulien

Casa Dorsi B&B

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Dorsi B&B ligger i Polignanos historiske centrum, lige ud til havet ved siden af den lille kirke Santo Stefano. I nærheden er der caféer og spisesteder og stort set ingen trafik, da byens gader er smalle, og indkørsel er begrænset til butiks- og restaurantejerne.

Ungt værtspar tager sig godt af dig

Denne lille bed and breakfast bestyres af et ungt par, som bor i byen. På hver etage af huset har de indrettet de tre værelser, som værtsparret har sørget for at udstyre med al moderne komfort, inklusiv wi-fi internetforbindelse. Vort indtryk er imidlertid, at indretningen er sket på bekostning af den hyggelige stemning, der hersker i det gamle hus. På toppen af huset er der en dejlig tagterrasse med havudsigt, som alle gæsterne har adgang til.

Værelserne på Casa Dorsi B&B

Værelset Barca med morgenmad

Værelset Barca ligger i stueetagen og består af soveværelse med dobbeltseng. Barca-værelset er kendetegnet ved sine karakteristiske lofter i hvide sten og kan rumme op til 3 personer. Værelset er udstyret med aircondition, fladskærmfjernsyn, wi-fi internetforbindelse og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Værelset Vela med morgenmad

Værelset Vela ligger på første sal og er flankeret af en lille balkon. Værelset består egentlig af to rum. Et værelse med en lille sovesofa og i forbindelse med dette et soveværelse med dobbeltseng med udgang til en smal balkon med havudsigt. Værelset er udstyret med aircondition, fladskærmfjernsyn, wi-fi internetforbindelse og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Værelset Gabbiano med morgenmad

Værelset Gabbiano ligger på husets øverste etage - her er der meget kort til den fælles tagterrasse. Værelset, der er husets mindste, er møbleret med en dobbeltseng og er udstyret med aircondition, fladskærmfjernsyn, wi-fi internetforbindelse og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er intet tekøkken, til gengæld er der havudsigt fra selve badeværelset.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Populært i Apulien

Trullidea

Alberobello

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

search map