Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Appartamento Anastasia

 
Appartamento Anastasia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Anastasia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamento Anastasia ligger i Polignano a Mares smukke gamle bydel og den maleriske beliggenhed taler til alle sanserne. Her ligger lejligheden blandt stemningsfulde gyder og kun få skridt fra stranden. I byen finder du indkøbsmuligheder og gode spisesteder.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med hems):
- Denne karakteristiske bolig med hvælvet stenloft har dobbeltseng oppe på en flot og lettilgængelig hems i træ og opholdsområde med sovesofa, køkkenhjørne og spisebord samt badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Lejligheden er udstyret med balkon (med plads til to personer), aircondition- og varmeanlæg, fjernsyn samt sikkerhedsboks.

Læs mere om Appartamento Anastasia

Morgenmad og parkering
Bemærk at der er morgenmad inkluderet prisen. Den indtages på Caffè del Mare Dei Serafini på en af de centrale pladser i Polignanos gamle bydel (Piazza San Benedetto 49). Kaffebaren er åben fra ca. 7:00 om morgenen og det meste af dagen. Morgenmaden kan indtages indtil kl. 11:00. Man vil eksempelvis finde kaffe/the, tærte, croissant, brød, salami, frugt og yoghurt. P-plads kan benyttes mod bestilling i en garage, som ligger 300 meter væk. Desuden finder I en mappe med oplysninger om Polignano og turforslag i nærområdet. Cykler kan lejes mod betaling.

Skjul teksten
 
 
search map