Ferieboliger og hoteller i Polignano a Mare

Fiskertraditionerne holdes i hævd Byporten til den gamle bydel Piazza Vittorio Emanuele Markedsdag om torsdagen
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Indånd og mærk den syditalienske livsglæde. Polignano tilbyder sine gæster en smuk beliggenhed på klippekanten ud mod Adriaterhavet og spændende grotter under byen. Desuden byder byen på en lille strand, som nås via trapper ved broen, og (for dem, der vil have mere) lange hvide sandstrande uden for byen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Kystlinjen

Polignanos markante klippeprofil forbløffer og forbavser. Under byen ligger grotter, som venter på at blive udforsket. Lige nord for byen ligger det lille maleriske fiskerleje San Vito med et kloster og mod syd (ca. 15 km) ligger Capitolo med sine lange fine sandstrande og livlige natteliv i sommermånederne. Kysten er en inspirerende blanding af klipper, små laguner, grotter og sandstrande. Og hvis man ikke kan få nok af sandstrande, ligger den Joniske kyst blot en times kørsel væk.

Læs mere om Polignano a Mare

Udflugter

Byen ligger kun 50 km fra Baris internationale lufthavn og udflugtsmulighederne er utallige: fx Ostuni den hvide by og Alberobello, som er verdensberømt for sine kegleformede kalkstenshuse trulli. I kan også besøge byen Matera, som består af grotter, fabelagtige labyrinter og bygninger hugget ind i klipperne eller den sagnomspundne borg Castel del Monte.

Den gamle bydel

Polignano har en særdeles velbevaret gammel bydel med hyggelige torve, stemningsfyldte gyder og et stort udvalg af restauranter med fortræffelige fiskespecialiteter og egnsretter. Du finder også mange piazzaer, hvorfra du kan opfange havets åndedrag, solens glød og byens enestående beliggenhed. Et stykke fra den gamle bydel i nærheden af stationen er der et stort marked om torsdagen.

Bådudflugt

Når man er ved havet, hvad er så mere oplagt end en udflugt på havet? Fra Polignano a Mare er det muligt at berige ferien i en gummibåd, hvorfra man vil få et kig af byen og kystlinjen fra havet og ikke mindst mulighed for at besøge grotterne i klippevæggen, hvoraf nogle af dem strækker sig helt ind under byen og dens bebyggelser. På sådan en tur vil det naturligvis være muligt at hoppe i havet for en svømmetur. Spørg på det lokale turistkontor for yderligere information.

Ren poesi

Domenico Modugno med sangen Volare fra 1958 (på festligt dansk: Vi har det, åh åh, så dejligt) er fra Polignano. Polignano a Mare en ren poesi.

Skjul teksten
 
 
search map