Anmeldelser af Residence Paradise

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Paradise

Læs personlige anmeldelser af Residence Paradise som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Paradise. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

OK sted

Et ok sted, men det ligger for langt fra byen, der er langt til alt,vil man ud at spise er det med bil.
Der tales tysk på stedet hvilket som sådan er udmærket, men den "tyske" mentalitet skinner måske lidt for meget igennem.

Anbefaling til kommende gæster

Tag en grotte tur med båd, det er en rigtig fin tur med meget venligt personale på båden, der kan købes billetter på Residence Paradise der også sørger for transport til og fra bådturen.

Residence Paradise
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Paradise
Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejligt sted!

Residence Paradise
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Paradise
Lejlighed m. 2 soveværelser m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Søren og familie fra Haarby boede på Residence Paradise i Peschici fra d. 14. til d. 28. juli 2012.

Vi synes overordnet at det var en rigtig dejlig ferie. Hyggeligt sted, dejlig by.
Ville være rart med en mere præcis adresse, vi havnede desværre midt i centrum lørdag aften med meget meget meget smalle gader ... :-)
Det ville være rigtig rart, hvis man kunne dele lejlighederne op i en 'ryger' og 'ikke-ryger' afdeling, gerne med rygerne øverst, så man slap for at sidde udenfor i røg og damp... og det samme med poolen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Rie og Morten og familie fra Frederiksberg boede på Residence Paradise i Peschici fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi har haft en super fed tur!

Tak for stor og hurtig hjælp til planlægning af vores rejse! De steder vi har boet i booket via jer har alle været gode! Gargano er et flot og dejligt sted at besøge.

Huset i Residence Paradise var godt, men det var nu temmelig varmt uden aircon, det burde de have advaret imod, eftersom de har haft samme vejr 3 uger inden vi kom. Det var 30 gr. om natten:-) og huset var nærmest lavet af lavasten, så det holdt dagstemperaturen... :-)

Le verdute var et lækkert sted, men personalet var ikke imødekommende som de vanligvis er i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lene og familie fra Løgstrup boede på Residence Paradise i Peschici fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

+ En udmærket lejlighed med det mest nødvendige. Poolområdet fungerede fint og vi tilbragte mange timer der. Familien på stedet taler alle tysk og er meget venlige og hjælpsomme. Bussen kører hvert kvarter til stranden og det aftales hvornår man vil hentes. Stranden er virkelig dejlig og badevandet er rent og meget børnevenligt. Stranden er selvfølgelig, som mange steder i Italien, fyldt med parasoller og solsenge, som kan lejes. Vi lejede på Paradise, hvilket vist nok var billigere. Der var grillarrangement 2 gange. Et stille og roligt familiested. Siestaen håndhæves hver dag mellem kl. 13,30 og 15,00, hvor der skal være ro. Poolen er lukket mellem kl. 13,00 og 15,00.
- Af mindre gode ting vil vi nævne, at der var meget lydt i lejlighederne og at køjesengen i ”børneværelset” var af den meget vakkelvorne slags.

Udflugter: Vi kørte til San Giovanni Rotondo, hvor vi oplevede tilbedelsen af munken og helgenen; Padre Pio. Det var interessant at opleve den moderne domkirke og hele det set-up der var etableret i forbindelse dermed, for at imødekomme de mange millioner pilgrimme der hvert år valfarter til byen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ulrica med familie fra Ängelholm i Sverige boede på Residence Paradise i Peschici 16-30. juni 2012.

Det var første gang, vi reserverede en bolig gennem In-Italia, og det har fungeret rigtig godt, synes vi. Vi er meget tilfredse med vores uger i Peschici.

Residence Paradise lever op til sit navn. Bebyggelsen er ren og stilfulde, har en vidunderligt indbydende værtsfamilie, der taler flydende tysk (men ingen engelsk). Stort plus er muligheden for at bestille rundstykker i receptionen samt deres transport til og fra stranden / by. Vi var helt sikkert de første gæster i sæsonen, som boede i vores lejlighed, alt var nyt for eksempel skraldespanden, toiletbørste, ny voksdug på bordet, frisk linned mv Velfungerende aircon. Dejligt poolområde. Der anrettes en dejlig fiskmiddag en gang om ugen, og personalet kan også hjælpe med booking af udflugter. Nu var vi jo her før højsæson så alt var relativt stille og masser af plads. Kan tænkes at være mere hektisk i løbet af juli / august med mest italienske gæster og dernæst tyskere. Gælder formentlig hele Gargano. En smuk halvø, dog ikke lavet til dem som lider af køresyge!
 
Vi har rejst meget rundt Italien med og uden børn, og mener nok at Gargano er en del, som man bør besøge, hvis man virkelig er interesseret i Italien, er man en gennemsnitlig turist, er der mere tilgængelige steder med mere letfordøjelige attraktioner. Vi besøgte blandt andre Padre Pio kloster i Giovanno S Rotondo og Monte S Angelo begge fantastiske steder, men for den forberedte.
 
Men som jeg sagde Residence Paradise er absolut at anbefale, hvis man tager til Gargano!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map