Feriebolig i Peschici i Apulien

Residence Paradise

En af lejlighederne nede i haven En af lejlighederne nede i haven En af lejlighederne nede i haven En af lejlighederne nede i haven
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Børnefamilier vil nyde Residence Paradise, som ligger lidt tilbagetrukket fra vejen og tilbyder både lejligheder med privat terrasse og et indbydende poolområde med både pool, børnebassin og kaffebar. Derudover er der en lille legeplads til børnene. Der er gratis morgen/aften-shuttle til stranden og Peschici (ca. 2 km) og ellers 2-3 spisesteder i gåafstand fra stedet (maks. 300 m).

Kort afstand til skønne Peschici

Fra dette charmerende landsted er der blot ca. 2 km til både sandstrand og centrum af Peschici by. Det nærmeste supermarked ligger ca. 1 km væk. Der er gratis parkering på stedet, og når man skal på stranden eller ned til byen, så kan man lade bilen stå og benytte sig af stedets gratis shuttlebus, som kører én gang om morgenen og aftenen. Derudover køres ekstraordinært på forespørgsel og mod tillæg. Stedet ligger lidt tilbagetrukket fra en almindelig trafikeret landevej.

Læs mere om Residence Paradise

Swimmingpool og udeområder

Swimmingpoolen har runde former og spænder i dybden fra 90 cm til 180 cm. Derudover er der også en særskilt børnepool (60 cm dyb) - og ellers til stor glæde for poderne finder man en lille legeplads, trampolin og bordtennis. Ved poolen er der også en kaffebar, som er åben i højsommeren. I dette område (pool + bar) er der også gratis wifi.

Middags- og morgenmadsmuligheder

Der er andre gode grunde til at lade bilen stå, når man skal ud. Der ligger nemlig 2-3 spisesteder inden for ca. 300 meters afstand - og derudover så arrangerer stedet grillaftener for gæsterne et par gange om ugen. Som en fast ingrediens til tilberedningen vil de naturligvis benytte den olivenolie, som de selv producerer. Tilmelding sker direkte på stedet. Endelig har man naturligvis mulighed selv at tilberede middag i lejligheden, som passende kan nydes på terrassen. Der er endda også mulighed for at tilkøbe morgenmad/morgenbrød, selv om lejlighederne er uden forplejning. Morgenmaden serveres i kaffebaren ved swimmingpoolen (enten inde eller ude).

Klassificering

In-Italia's klassificering (3 sole) gives, fordi Residence Paradise tilhører den pæne mellemklasse-standard. Især poolområdet og udearealerne trækker lidt opad mens indretningen og møblementet i lejlighederne er mere beskeden og trækker lidt i nedadgående retning. Der er ikke vinglas i lejlighederne, men man kan bede om dem, hvis man ønsker det. Bemærk at der også er fællesvaskeri på stedet (benyttes mod tillæg).

Lejlighederne på Residence Paradise

Studiolejlighed m. balkon/terrasse

Disse 9 lejligheder ligger i stueplan og har derfor ikke havudsigt (men en skøn palmeudsigt). De er på ca. 30 m² og har selvstændig indgang og en stor, overdækket møbleret terrasse. Lejlighederne består af et opholdsrum med dobbeltseng, køkkenhjørne (bl.a. 2/4 gasblus og køleskab), værdiboks og sat-tv samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er ikke aircondition i disse lejligheder.

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Disse 18 lejligheder ligger lidt højere i terrænet end 1-værelseslejlighederne og har derfor kig til havet (enkelte dog begrænset af fyldige palmer). De er på ca. 40 m² og har selvstændig indgang og møbleret terrasse. Lejlighederne består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa (brug af denne er inkluderet i prisen), køkkenhjørne (bl.a. 2/4 gasblus og køleskab), værdiboks og sat-tv, samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejlighederne ligger fordelt med 9 i hvert plan. De øverste har aircondition, som kan bestilles mod tillæg. Disse lejligheder er nyrenoverede (badeværelse og køkken).

Lejlighed m. 2 soveværelser m. balkon/terrasse

Disse 9 lejligheder ligger øverst oppe ad skråningen fordelt på to etager. De fem, som ligger oppe på 1. sal har et fint kig mod havet, mens de 4 nedenunder ser en blanding af hav og vegetation. Disse lejligheder er på ca. 60 m² og har selvstændig indgang og møbleret terrasse. Lejlighederne består af et opholdsrum med sovesofa (brug af denne er inkluderet i prisen), køkkenhjørne (bl.a. 2/4 gasblus og køleskab - de 4 i stueplan har desuden ovn), værdiboks og sat-tv, samt to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng i de nederste lejligheder og to enkeltsenge i de øverste lejligheder) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejlighederne har aircondition, som kan bestilles mod tillæg. Disse lejligheder er nyrenoverede (badeværelse og køkken).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map