Anmeldelser af La Chiusa delle More

 
La Chiusa delle More er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Chiusa delle More er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Peschici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Chiusa delle More

Læs personlige anmeldelser af La Chiusa delle More som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Chiusa delle More. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En madoplevelse helt ud over det sædvanlige i fine rammer

La Chiusa ligger med en fin udsigt til by og bjerge og i tilpas (gå)afstand fra de meget besøgte strande og campingpladsers larm. Vi havde bestilt værelse med halvpension - og tak for det! Måltiderne ganske enkelt fantastiske (fisk hver 2. dag og kød hver 2. dag). Superlækkert anrettet - og i rigelige mængder. Selv morgenmåltidet var en oplevelse, med både varme og kolde tilbud. En meget engageret og hjælpsom vært (også på engelsk), der gerne gav tips til mulige aktiviteter og seværdigheder.

Anbefaling til kommende gæster

Stedet giver mulighed for ture til såvel stand som by til fods (Peschici er en charmerende, men turistmæssigt dog meget søgt by). Med bil kommer man relativt nemt til det store naturreservat, der byder på utallige vandremuligheder samt de mindre besøgte stande. Specielt kan vi anbefale Baia de Vignanotica, som ganske vist kræver en lidt besværlig køretur eller en vandretur at komme ned til, men som er fredelig i forhold til de mange stærkt benyttede (stenstrand).

La Chiusa delle More
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Chiusa delle More
Værelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Dog kun på de fælles opholdsarealer
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Alice og mand fra Glostrup boede på La Chiusa delle More i Peschici fra d. 20. til d. 25. juni 2005.

Vi boede 5 dage på La Chuisa. Vi har tidligere været i Vieste et par dage, så vi kendte godt Gargano området, sidst vi var der kom vi fra Polignano a Mare, syd for Bari, så vi har faktisk kørt hele vejen rundt om halvøen, den er jo et paradis på jorden, når man først kommer ned i den ende af Italien så er vandet pragtfuldt rent, salt og skønt at bade I, for slet ikke at tale om naturen og klippekysterne med de små laguner med fint sand.
I Peschici var der også en fin strand, ingen sten så langt øjet rakte. Den sidste strandrestaurant inden havnen var en oplevelse i sig selv, de havde et pragtfuldt frokost køkken, med den lækreste Caprese og de mest fantastiske Bruschetta og så lige en kande mouserende hvidvin + et par dobbelte expressokaffe i alt EUR 15.
I den modsatte ende af stranden ligger der en lille lagune bag ved nogle klipper, der er fred og ro, i det hele taget var der rigtig rart at være, når man lige har været i Cattolica så har man jo noget at sammenligne med.
La Chiusa delle More var et skønt sted, da det var ejernes første sæson, (de nåede kun at have åbent 14 dage sidste år) så var alt jo nyt og ejerne ville gerne gøre så godt et indtryk som muligt.
Vi købte for øvrigt 10 liter olivenolie af egen produktion. La Chiusa delle More ligger i en stor olivenlund der er ejet af dem der har La Chiusa, de fleste af værelserne ligger i den lille bygning nederst på en lille skråning, selve restauranten hvor der serveres morgenmad og aftensmad ligger højere oppe, så man skal ikke have problemer med trapper, der er en pragtfuld udsigt fra restauranten/terrassen hvor der spises ude, man kan se ud over havet og byen og til den anden side ind over bjergene. Værelserne er meget lækre, der er aircondition der fungerer optimalt, badeværelset er meget lækkert, der er TV og minibar.
Det eneste negative man kunne sige om det værelse vi havde, var at det lå i stueetagen, der hvor folk gik forbi op til l. sal, der er metalskodder uden lysgennemgang, skodder og vinduer åbner indad, så det var lidt svært at have åbne skodder for så kunne folk se lige ind, så havde det været bedre med et værelse på l. sal eller et oppe ved restauranten.
Hvad angår maden så var den jo et kapitel for sig selv, vi havde bestilt værelset hjemmefra med halvpension. Morgenmad kunne spises fra 8.30 - 11-12 stykker, der var hver dag lækre tomatbrød med basilikum og lidt olie, friskbagt kage/tærte, croissanter, juice, ja alt hvad man havde lyst til, hvis man ville have salami og skinke og ost kunne man bare bede om det, derudover selvfølgelig kaffe og the. Aftensmaden bestod af 5 retter, man begyndte at spise kl. 20 og var ikke færdig før ved 22.30 tiden, så det blev ikke til så meget med at gå nogen steder om aftenen, da La Chiusa delle More ligger lidt tilbagetrukket fra hovedvejen er det lidt mørkt hvis man skal spadsere til byen, og så er der jo lige det at byen ligger oppe på bjerget, så man var nødt til at tage bilen hvis man ville til byen om aftenen. Maden var utrolig lækker, jeg kan give et enkelt eksempel, først små farserede auberginer med lækkert tilbehør.
Så en stor portion pasta med alt godt fra havet.
Så en hel dampet fisk med tilbehør.
En skål salat.
Derefter frisk frugt, figner, bær, ferskner whatever.
Og til sidst kom fruen ind hver aften med en stor friskbagt kage, meget lækker, alternativt en flødedessert med bær. Så var der kaffe. Værtsparret gjorde alt for at vi skulle hygge os, de sørgede for at der var musik medens vi spiste, de gik også rundt og spurgte om alt var ok, de var meget stolte af deres restaurant. Da vi rejste bad vi om at betale for den flaske vin og den kaffe vi havde fået hver dag til aftensmaden, men fik at vide at det var inkluderet i prisen, l flaske af husets vin samt kaffe, det har vi godt nok aldrig været ude for før.
Peschici er en rigtig hyggelig men meget lille by, kan også køre over til Vieste og spadsere rundt og gå på stranden, den meget større så der er selvfølgelig mere at se på, man kan køre til Vieste over land eller man kan vælge at køre langs kysten, der er så mulighed for at køre ned til alle de små laguner. I Vieste er der et lille marked hvor de udelukkende sælger oliven, olie og alt mellem himmel og jord af syltede specialiteter.
Med hensyn til ture, så er Gargano et stort udflugtsmål, sejlture, grotter, natur, man kan købe en bog med de forskellige seværdigheder. Vi skal i hvert fald til enten Vieste eller Peschiki igen. Kørselsvejledningen kunne gøres meget bedre, hvis der stod at man lige ved siden af Essotanken finder en campingplads, og at det er den lille vej ved siden af campingpladsen man skal ned af, der er nemlig ingen skilte hvor der står La Chiusa ved vejen, det kommer først når man kører ned af den lille vej og skal dreje ind i olivenlunden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map