Hotel i Peschici i Apulien

Hotel D'Amato

Hotel D'Amato ligger i midten ved swimmingpoolen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har en meget attraktiv beliggenhed lige ved en af områdets skønneste sandstrande og blot en slentretur (ca. 1 km) fra Peschicis stemningsfulde bykerne, som er hvidkalket efter sydlandsk manér. Børnefamilier vil elske dette sted.

Alle mulige nyttige faciliteter

Ved ankomst til hotellet finder man en stor parkeringsplads, hvor der som regel er plads til alle - og ellers er der en garage (mod tillæg). Indenfor møder man en stor hall med reception og wi-fi-zone (kun her). Der er desuden bar, restaurant og elevator. Restauranten, som ligger i underetagen, fungerer både som aftenrestaurant og morgenmadssal med buffet. Hvis man vælger halvpension, så er der 3 forretter og 3 hovedretter at vælge imellem - og dertil garniture- og dessertbuffet.

Læs mere om Hotel D'Amato

Strand, swimmingpool og sportsaktiviteter

Hotellet ligger blot ca. 150 m fra stranden ad en lille sti - man skal ikke engang krydse nogen vej. Der hører ikke privat til hotellet, men de har en rabataftale med en lido. Der findes desuden et stykke offentlig betalingsfri sandstrand langs den lange, brede strand ved foden af Peschici. Som et godt og vådt alternativ til stranden er der den store swimmingpool med liggestole og parasoller blandt skønne pinjetræer. Her finder man også børnepool og jacuzzi. Derudover er der wellness, tennisbane, volleyball-bane, fodboldbane, bordtennis, legeplads og et lille træningscenter (nogle af aktiviteterne mod tillæg). Om sommeren vil der være underholdning og festlige arrangementer på stedet (fra ca. midt juni til midt september).

Værelserne på Hotel D'Amato

Dobbeltværelse med balkon

Der er ca. 40 værelser af denne typologi. De har alle balkon, aircondition, lille køleskab, værdiboks, sat-tv (enten billedrørs-tv eller lcd) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Udsigten fra disse værelser er bagtil - eventuelt med lidt havkig eller vue til Peschici by. Enkelte værelser har plads til op til to ekstra opredninger (ikke køjeseng).

Dobbeltværelse med balkon og delvis havudsigt

Der er ca. 15 værelser af denne typologi. De har alle balkon med havudsigt (fra siden) og vender ud mod bassinområdet, aircondition, lille køleskab, værdiboks, sat-tv (enten billedrørs-tv eller lcd) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har plads til op til to ekstra opredninger (ikke køjeseng).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Hotel Poggio degli Ulivi

Rodi Garganico, Apulien

Anbefalinger til dig

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Populært i Apulien

search map