Hotel i Peschici i Apulien

Hotel D'Amato

Hotel D'Amato ligger i midten ved swimmingpoolen
 
Hotel D'Amato er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel D'Amato er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Peschici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet har en meget attraktiv beliggenhed lige ved en af områdets skønneste sandstrande og blot en slentretur (ca. 1 km) fra Peschicis stemningsfulde bykerne, som er hvidkalket efter sydlandsk manér. Børnefamilier vil elske dette sted.

Alle mulige nyttige faciliteter

Ved ankomst til hotellet finder man en stor parkeringsplads, hvor der som regel er plads til alle - og ellers er der en garage (mod tillæg). Indenfor møder man en stor hall med reception og wi-fi-zone (kun her). Der er desuden bar, restaurant og elevator. Restauranten, som ligger i underetagen, fungerer både som aftenrestaurant og morgenmadssal med buffet. Hvis man vælger halvpension, så er der 3 forretter og 3 hovedretter at vælge imellem - og dertil garniture- og dessertbuffet.

Læs mere om Hotel D'Amato

Strand, swimmingpool og sportsaktiviteter

Hotellet ligger blot ca. 150 m fra stranden ad en lille sti - man skal ikke engang krydse nogen vej. Der hører ikke privat til hotellet, men de har en rabataftale med en lido. Der findes desuden et stykke offentlig betalingsfri sandstrand langs den lange, brede strand ved foden af Peschici. Som et godt og vådt alternativ til stranden er der den store swimmingpool med liggestole og parasoller blandt skønne pinjetræer. Her finder man også børnepool og jacuzzi. Derudover er der wellness, tennisbane, volleyball-bane, fodboldbane, bordtennis, legeplads og et lille træningscenter (nogle af aktiviteterne mod tillæg). Om sommeren vil der være underholdning og festlige arrangementer på stedet (fra ca. midt juni til midt september).

Værelserne på Hotel D'Amato

Dobbeltværelse med balkon

Der er ca. 40 værelser af denne typologi. De har alle balkon, aircondition, lille køleskab, værdiboks, sat-tv (enten billedrørs-tv eller lcd) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Udsigten fra disse værelser er bagtil - eventuelt med lidt havkig eller vue til Peschici by. Enkelte værelser har plads til op til to ekstra opredninger (ikke køjeseng).

Dobbeltværelse med balkon og delvis havudsigt

Der er ca. 15 værelser af denne typologi. De har alle balkon med havudsigt (fra siden) og vender ud mod bassinområdet, aircondition, lille køleskab, værdiboks, sat-tv (enten billedrørs-tv eller lcd) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har plads til op til to ekstra opredninger (ikke køjeseng).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel D'Amato

Læs personlige anmeldelser af Hotel D'Amato som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel D'Amato. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel D'Amato

Udmærket Hotel med god beliggenhed tæt på stranden.

Hotellet og værelset var i god stand og rengøringen var rigtig god. Morgenmaden var god men der kunne måske være lidt variation i udvalget ugen igennem. Tjenerne var meget tjenestevillige og gjorde hvad de kunne for at at man fik en god oplevelse. Poolområdet var fint. Stranden er rigtig dejlig med rigtig fint sand og en god sandbund og vandet er rent og klart. Der er ikke så mange restauranter tæt på hotellet men det er let at køre op i den gamle bydel hvis man har bil med. Aircondition var meget effektiv men lugtede ikke så godt. På vores balkon var der en kloakudluftning som ikke altid lugtede så godt. De sidste 2 ting har vi ikke påtalt og alt i alt har vi nydt vores ferie på Hotel D'Amato.

Læs mere

Dejlig syditaliensk afslapning i hyggelige omgivelser

Lige fra ankomst til afrejse er vi blevet behandlet godt. Maden var dejlig og afvekslende og bestemt prisen værd.
Hyggeligt mindre Hotel med deraf følgende mere ro end normalt, dog krydret med en masse aktiviteter for børn og nogle få for voksne.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel D'Amato

Super godt sted med utrolige venlige ansatte. Meget hyggelig by. Gode sandstrande omkring byen. Flere spændende udflugssteder bl. Øerne nord for halvøen.

Læs mere
 
search map