Villa i Otranto i Apulien

Villa Le Crie

 
Villa Le Crie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Le Crie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Otranto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her midt i Salento-halvøens kulinariske og landskabsmæssige mekka ligger denne pragtfulde og eksklusive villa og venter på at forkæle dens gæster. Byen Maglie ligger blot 3 km væk. Den smukke historiske kystby Otranto og den klipperige Adriaterhavskyst ligger 10 km væk. De hvide lange sandstrande langs den Joniske kyst ligger ca. 25 km væk.

Listen over bekvemmeligheder og fristelser er alenlang: klimaanlæg i alle værelser, stor pool (13 x 7,5 m, 1,10-2,20 m dyb), indendørs- og udendørs jacuzzi, grillområde, en 20.000 m² stor grund med olivenlunde og frugttræer samt et kælderrum med spil, kæmpe fladskærms-tv og satellitmodtager.

Læs mere om Villa Le Crie

Villaen indbyder i høj grad til et eksklusivt ferieophold. For blot at nævne ét negativt aspekt ved denne villa skal man virkelig lægge hovedet i blød. Det kan dog nævnes, at villaen ligger ud til en trafikeret landevej, men med den tætte bevoksning og villaens tilbagetrukkethed lader denne ikke til at genere. Der er parkering i skyggen.

Villa 250 m² med 8 + 3 sovepladser:
- Villaen er fordelt på 3 etager. Rummelig opholds- og spisestue med store glaspartier mod haven og poolen, ekstra stue med sovesofa til to og stort klædeskab, charmerende køkken og bad med bruser i stueetagen.

På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med jacuzzi, lille værelse med sovesofa og en stor solterrasse. På anden sal er der et stort soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og endnu en solterrasse. Desuden har villaen mikrobølgeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Ved siden af villaen ligger et lille charmerende anneks med to sovepladser, køkken og bad med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map