Hotel i Otranto i Apulien

Masseria Mongiò dell'Elefante

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne meget hyggelige, lille Masseria ligger lige udenfor Otranto i Apulien. Trods den landlige beliggenhed bor du i gåafstand til havet og stranden, hvilket er ret usædvanligt for en Masseria. Herudover vil det imødekommende personale tage sig godt af dig, og du kan nyde et dyp i den udendørs pool og slappe helt af i hotellets lille SPA og Wellness.

Smagfuldt og traditionelt

Når sulten eller tørsten melder sig, er der ikke langt til hotellets restaurant. Her får du nogle kulinariske oplevelser med specialiteter fra Salento. Når vejret tillader det, kan du nyde maden ude på terrassen. Her er også en bar, hvor du kan bestille noget at drikke både før og efter maden.

Morgenmad kan tilkøbes på hotellet og indeholder lidt af hvert. Hjemmebag er naturligvis en selvfølge.

Hvis du har brug for lidt afveksling, kan du tage ind til den nærliggende by, Otranto. Det tager ca. et kvarter at køre dertil. Otranto er en dejlig lille havneby med hvidmalede huse og smalle stræder. Her finder du flere restauranter og små butikker. Der er også et supermarked, så du kan handle lidt med hjem.

Læs mere om Masseria Mongiò dell'Elefante

Dejlige sol- og badestunder

På trods af den lidt afsides beliggenhed bor du tæt på en hyggelig, lille strand, Baia dei Turchi. En lille sti på ca. 250 meter fører dig dertil. Det er ideelt, når du har brug for sol og et dyp i vandet, som her i Apulien er vidunderligt og krystalklart. Du kan vælge mellem sandstrand, hvor det er muligt at leje liggestole og parasoller, eller en klippestrand. På selve hotellet er der en udendørs pool med liggestole og parasoller. Du kan også besøge hotellets SPA, hvor der er tyrkisk bad, sauna, og boblebad. Her kan du også bestille massage, som du kan få enten på værelset eller ude på terrassen med udsigt over bugten.

Derfor skal du vælge Masseria Mongiò dell'Elefante

Den dejlige beliggenhed tæt på havet og stranden
Den gode service og imødekommenhed
De lyse og smagfuldt indrettede værelser
Mulighed for Wellness og SPA
Restauranten serverer dejlig mad
Du er tæt på byen Otranto

Godt at vide om Masseria Mongiò dell'Elefante

Lokal turistskat betales på hotellet. Her er gratis parkering. Receptionen er åben 24/7. Vaskeservice fås på forespørgsel og mod betaling. Cykler kan lånes efter tilgængelighed. Adgang til Wellness er mod betaling. Barneseng kan lejes på forespørgsel.

Suiter med et romantisk præg

Masseriaen har blot 12 suiter i forskellige størrelser. De er ikke identisk indrettet, men næsten ens hvad angår materialer og farvesammensætning. Alle suiter har 2 TV, minibar, gratis WiFi og safetyboks. De har alle terrasse eller privat have med forskellig udsigt til fx vinranker, marker og skov. I enkelte suiter kan man også få et glimt af havet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map