Hotel i Otranto i Apulien

Hotel Miramare

 
Hotel Miramare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Miramare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Otranto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lige midt på Otrantos strandpromenade ligger Hotel Miramare. Dets gæster har således både det flotte historiske centrum og det krystalklare vand inden for nær rækkevidde.

Langs vandet er der masser af liv og mange muligheder for at spise ude. I Otrantos historiske centrum lader man sig glædeligt fare vild. Og på klare og skyfrie dage kan man nemt se de 75 km til Albanien!

Læs mere om Hotel Miramare

Hotellet er fra 1947 og var det første i Otranto. Det har gennemgået en omsiggribende restaurering for nylig. Indgangen ligger på den modsatte side og hotellet er et pænt og elegant 3-stjernet med 39 værelser, som enten har frontal havudsigt, delvist havudsigt eller ingen udsigt. Indenfor er der mange sale (bl.a. læsesal og mødelokale) og opholdsrum, bar, elevator, morgenmadsrestaurant og udendørs er der en stor fælles terrasse.

Hotellet har både enkeltværelser, dobbeltværelser, 3-sengsværelser og 4-sengsværelser med/uden balkon og med/uden havudsigt. Alle værelser har ud over badeværelse, tv og klimaanlæg, desuden minibar og værdiboks. Hotellet har to handicapvenlige værelser og tilbyder parkering lige i nærheden.

Skjul teksten
 
 
search map