Agriturismo i Otranto i Apulien

Hotel Masseria Bandino

<p>Nyd den store pool på Masseria Bandino</p>
<p>Den hyggelige terrasse</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne flotte gamle eksotiske herregård lige uden for Otranto vil uden tvivl skabe de perfekte rammer for et skønt ophold i det sydlige Apulien. Salento, som er kendt over hele verden for deres røde druer og en fortræffelig vin.

Klassisk landsted i Apulien

Masseria Bandino er fra 1700-tallet og er rent arkitektonisk set et klassisk eksempel på et landsted i Apulien: hvid- eller lyserødkalket og bombastisk. Med sin centrale beliggenhed næsten ud til Adriaterhavet kommer man fra Masseria Bandino nemt til både strandene, den historiske by Otranto og de nærliggende søer Alimini Grande og Alimini Piccolo.

Læs mere om Hotel Masseria Bandino

Gode udflugtsmuligheder

Har du mod på en lidt længere tur, finder man også byerne Santa Maria di Leuca, barokbyen Lecce og byen Gallipoli på en halvø inden for kort rækkevidde.

Pool og mange fine faciliteter

Ejendommen dækker et kæmpe areal med stor have og en skøn swimmingpool (8 x 17). Indendørs finder man først receptionen, en bar og stedets restaurant. Her er naturligvis også parkering.

Værelser med lille terrasse

Værelserne er rummelige og pænt indrettede. De har alle en lille terrasse, tv, minibar, aircondition og badeværelse med toilet og bruser. I dobbeltværelserne er der mulighed for en ekstra seng. For familier med 2 børn under 12 år er der mulighed for et firesengsværelse med køjesenge til børnene.

Læs om værelserne på Hotel Masseria Bandino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Masseria Bandino

Læs personlige anmeldelser af Hotel Masseria Bandino som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Masseria Bandino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Masseria Bandino

Bedømmelse af Hotel Masseria Bandino

Læs mere

Perfekt

Suverænt køkken, herligt personale, god standart på alt!!!

Læs mere

Super udgangspunkt for besøg i det sydlige Salento

Smukt masseria med venlig og imødekommende personale. Dejligt poolområde og fint overdækket parleringsområde.

Læs mere

Et super ophold med fremragende køkken

Vi var 6 dage i Masseria og har følt os rigtig godt tilpas. Især varmen fra hele personalet i slutningen af sæsonen var meget værdsat. Alle var meget venlige, kundeorienterede og søde, herunder chefen. Vores værelse var meget smagfuldt indrettet og selv om det var ved indgangssiden, var det roligt.
Masseria byder på et fremragende pris / ydelse forhold og fremragende mad. Aftenmenuen for 25 € pr. pers. består af 3 rigelige retter, hvor der først på huset var inkluderet 3 Antipasti, så der er faktisk 4 retter. Alt var lækkert og udgjort det regionale køkken. Morgenmaden er meget omfattende og bedre end 4-stjernede hoteller, hvor vi var. I fint vejr kan den indtages udenfor på terrassen.

Læs mere

Liv og rejsefælle fra Sundby - Nykøbing F boede på Hotel Masseria Bandino i Otranto fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vil bare lige fortælle, at det var en helt vidunderlig tur, In-Italia havde tilrettelagt til os. Alt var bare så perfekt. Vi fik set en masse både ved Ostruni, Otranto og så selvfølgelig Napoli. Og Donna Regina var simpelthen så lækkert og smagfuldt, at man var i en helt anden verden, når man trådte indenfor. Vi har en masse gode oplevelser med hjem og har bestemt ikke sovet tiden væk. Og Matera var fantastisk, ømme ben og ankler!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Masseria Bandino

God mad, sødt personale. Ejeren bør dog lære sig engelsk. Aqua Chiara er en god badestrand med rabat for gæster på Bandino. Sydlige del af halvøen er absolut seværdig. Det kræver dog bil at bo på Bandino, da det ligger isoleret.

Læs mere
 
search map