Agriturismo i Otranto i Apulien

Hotel Masseria Bandino

Nyd den store pool på Masseria Bandino Den hyggelige terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne flotte gamle eksotiske herregård lige uden for Otranto vil uden tvivl skabe de perfekte rammer for et skønt ophold i det sydlige Apulien. Salento, som er kendt over hele verden for deres røde druer og en fortræffelig vin.

Klassisk landsted i Apulien

Masseria Bandino er fra 1700-tallet og er rent arkitektonisk set et klassisk eksempel på et landsted i Apulien: hvid- eller lyserødkalket og bombastisk. Med sin centrale beliggenhed næsten ud til Adriaterhavet kommer man fra Masseria Bandino nemt til både strandene, den historiske by Otranto og de nærliggende søer Alimini Grande og Alimini Piccolo.

Læs mere om Hotel Masseria Bandino

Gode udflugtsmuligheder

Har du mod på en lidt længere tur, finder man også byerne Santa Maria di Leuca, barokbyen Lecce og byen Gallipoli på en halvø inden for kort rækkevidde.

Pool og mange fine faciliteter

Ejendommen dækker et kæmpe areal med stor have og en skøn swimmingpool (8 x 17). Indendørs finder man først receptionen, en bar og stedets restaurant. Her er naturligvis også parkering.

Værelser med lille terrasse

Værelserne er rummelige og pænt indrettede. De har alle en lille terrasse, tv, minibar, aircondition og badeværelse med toilet og bruser. I dobbeltværelserne er der mulighed for en ekstra seng. For familier med 2 børn under 12 år er der mulighed for et firesengsværelse med køjesenge til børnene.

Læs om værelserne på Hotel Masseria Bandino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map