Anmeldelser af Corte di Nettuno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Corte di Nettuno

Læs personlige anmeldelser af Corte di Nettuno som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte di Nettuno. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Otranto - et smørhul på Italiens hæl!

Vi var lykkelige over at have fulgt en italieners anbefaling om at bo i Otranto. Skøn beliggenhed med gode muligheder for motion og en omegn fyldt med oplevelser. Undtagen sygdommen i mange oliventræer, som er en stor bekymring for producenterne af olivenolie. Sprøjtning er for dyrt for italienerne alene, og EU er på banen, men endnu uden resultat.
Corte di Nettuno er et marine museum indrettet som hotel - og hvilket hotel! Bedre findes ikke, og hele det hårdt arbejdende men altid hjertelige og smilende personale gør hele opholdet til en fryd.

Otranto som feriedestination

Find selv transport for at minimere flyskift. Shuttle service Brindisi-Otranto fungerede perfekt

Corte di Nettuno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Corte di Nettuno
Dobbeltværelse Superior
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map