Hotel i Otranto i Apulien

Corte di Nettuno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du er ikke mere end 10 minutters gang fra Otrantos unikke centrum, når du bor på dette flotte trestjernede hotel.

Syditalienske charme

Og her er alt, hvad du kan ønske dig til et vellykket ophold ved Italiens østligste by. Her er en god restaurant, som drives udenom hotellet. Og så er her et godt, professionelt og imødekommende personale, der går op i, at du får et godt ophold. Det burde være overflødigt at bemærke det, men du bor selvsagt også ganske tæt på havet.

Gode værelser - endda med god plads til børn, der kan holde ferie uden pool

Hotellets værelser bærer præg af at ligge i en gammel, flot renoveret bygning. De rummelige værelser har alle aircondition, minibar, internetadgang og eget badeværelse. Der er desuden en god terrasse i stueetagen samt endnu en stor fælles tagterrasse med flot hav- og havneudsigt. Nogle få værelser har desuden udgang til endnu en terrasse - faktisk en have - som ligger på skråningen bagved hotellet.

Læs om værelserne på Corte di Nettuno

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Corte di Nettuno

Læs personlige anmeldelser af Corte di Nettuno som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte di Nettuno. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Otranto - et smørhul på Italiens hæl!

Vi var lykkelige over at have fulgt en italieners anbefaling om at bo i Otranto. Skøn beliggenhed med gode muligheder for motion og en omegn fyldt med oplevelser. Undtagen sygdommen i mange oliventræer, som er en stor bekymring for producenterne af olivenolie. Sprøjtning er for dyrt for italienerne alene, og EU er på banen, men endnu uden resultat.
Corte di Nettuno er et marine museum indrettet som hotel - og hvilket hotel! Bedre findes ikke, og hele det hårdt arbejdende men altid hjertelige og smilende personale gør hele opholdet til en fryd.

Læs mere
 
search map