Feriebolig i Otranto i Apulien

Appartamento al Bastione

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er en lise for sjælen at slentre rundt i Otrantos små, snørklede gader og opleve den afslappede stemning i Italiens østligste by, som gennem tiderne har oplevet storhed, fald ... og massakrer. Appartamento al Bastione befinder sig i byens hjerte, kort fra både havet med det azurblå hav og den pragtfulde domkirke.

Dyk ned i Syditaliens enestående charme

At rejse til Apulien første gang, er en oplevelse af de helt store, ikke mindst hvis du før har været i Italiens nordligere områder. Dette er virkelig noget helt andet end Gardasøen, Rivieraen og Toscana! Det er som om, at tilværelsen forløber i et lidt mere roligt tempo hernede, og du mærker Orientens traditionelle gæstfrihed over for besøgende: En gæst er en gave fra forsynet. Læg dertil, at Otranto er velstående og velholdt, uendelig malerisk og afslappet. Så begynder du så småt at forstå byens tiltrækningskraft.

Din terrasse midt i byen

Appartamento al Bastiones beliggenhed inviterer til både en tur på stranden, sightseeing, restaurantbesøg og blot at slappe af på den halvt overdækkede 20 m² store terrasse. Du vil værdsætte freden og roen i Otrantos historiske centrum, hvor Apuliens større byer og deres kaotiske trafik synes årtusinder væk. Det skal ikke forstås således, at byen er bilfri (kommer du i bil, får du tilladelse til gratis parkering i byen), men i det historiske centrums snævre gader kommer der heldigvis ikke så mange biler.

Fireværelseslejlighed med 7/8 sovepladser
Lejligheden er ca. 130 m² og ligger i to plan med indgang på anden etage i en lille bygning. Den består af stue med sovesofa til én person og køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og wc. Fra stuen fører en trappe op til terrassen og til en hems under taget (højden går fra 1,00 til 2,10 meter) med en dobbeltseng og to enkeltsenge. En anden trappe fører op til en anden hems (samme højde) med en enkeltseng. Lejligheden er udstyret med aricondition og vaskemaskine. På terrassen finder du bord, stole og solsenge.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Attico Diamante

Gallipoli, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Anbefalinger til dig

Attico Diamante

Gallipoli, Apulien

Villa Anchora

Santa Maria di Leuca, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Populært i Apulien

search map