Feriebolig i Ostuni i Apulien

Villa Safi

 
Villa Safi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Safi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I kort afstand fra Ostunis stemningsfulde centrum (ca. 12 km) ligger denne hyggelige villa med blot 5 lejligheder, som er fælles om den skønne swimming pool.

Villaen fungerer som ferieboliger, hvor de 5 lejligheder er fælles om de udendørs faciliteter som fx pool på 14 x 7 meter, solterrasse med liggestole og parkeringsplads.

Læs mere om Villa Safi

Dette er en perfekt løsning for familier, som rejser sammen eller et større selskab, da hele villaen kan lejes som et selvstændigt hus eller lejlighedsvis efter behov. Villa Safi er et godt valg for de, som ønsker at nyde alt det bedste fra Apuliens skatkammer: smuk natur, stemningsfulde byer, fine badestrande og gode madoplevelser.

Toværelseslejlighed til 4 personer med terrasse / veranda:
- De 5 lejligheder er alle rustikt indrettede, men har også moderne møbler. De består af opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Samtlige lejligheder har udeområde / veranda.

Skjul teksten
 
 
search map