Villa i Ostuni i Apulien

Villa Murredda

 
Villa Murredda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Murredda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Drømmer du eller er du vågen? Ja, det er faktisk muligt at tilbringe din ferie her blandt de skønne olivenlunde med en storslået pool og stor terrasse. Villa Murredda giver dig al moderne komfort uden at gå på kompromis med den traditionelle apuliske byggestil. Et eksempel på dette er de hvide trulli-huse.

Både luksus og traditioner

Luksus er ikke bare materiel rigdom. Det gælder også historie, kulturarv og traditioner - og Villa Murredda er beviset på dette. Her bor du i en unik villa omgivet af de karakteristiske trullier, som Apulien er så kendt for og som kun findes i denne region. Villaen og de bittesmå huse tilsammen med lammia,(rektangulær bygning som også er typisk her) tilbyder dig et uforglemmeligt ophold i vidunderlige Ostuni.

Slap af ved poolen

Herfra er der ca. 20 minutters kørsel i bil til de smukke strande i Salento, Monticelli, Rosa Marina og naturreservatet Torre Guaceto, som er kendt for sine strande og smukke, uberørte natur. Det perfekte sted til afslapning er ved den store vidunderlige pool på 18 x 6 meter. Tag en opfriskende dukkert eller slå dig ned i en af solstolene med parasol og nyd dette magiske sted.

Nyd en eksklusiv og lys villa

Stemningen her er behagelig og typisk for Middelhavet. Villaen er stor og lys, takket være de mange vinduer. Inde i huset finder du al den komfort du behøver, store udeområder og et bord som er stort nok til hele familien. Selvom trullierne og lammia'en er mindre, har de tilsammen 4 værelser og passer godt til par som ønsker privatliv.

7-værelsesvilla med 12 sovepladser
Huset er i alt 320 m² inklusiv hovedbygningen og de øvrige bygninger. Hovedbygningen har en stor opholdsstue med TV, sofaer, stole, og en åben pejs. Desuden er der et stort veludrustet køkken med ovn, 6 kogeplader og opvaskemaskine, badeværelse med toilet og bruser, samt to soveværelser med dobbeltseng - begge med eget badeværelse (bruser/badekar, toilet og hårtørrer). Hovedbygningen har udsigt over poolen, terrassen og haven. De tre trullier, med navnet Carrubo, Gelso og Molegrano har egen indgang, et værelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser/badekar, toilet og hårtørrer. Det samme gælder for Lammia'en som hedder Jacaranda. Læg mærke til, at der nogle steder er lavt til de buede stenlofter. Her er vinduerne små. Der er aircondition, varmeanlæg, TV og garderobe i hvert værelse. Udenfor finder du en grill, vaskerum og en lille kælder. Huset har også internet.

Læs mere om Villa Murredda

Skjul teksten
 
 
search map