Anmeldelser af Residence Barbara

 
Residence Barbara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Barbara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Barbara

Læs personlige anmeldelser af Residence Barbara som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Barbara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thor og familie fra Lynge boede på Residence Barbara i Ostuni fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Rejsebeskrivelsen gengiver ikke at Barbara Club skal findes i Villa Nova der er en nyere kystby med lejlighedskomplekser og hoteller og ikke i Ostuni.

Med et par flinke betjentes hjælp lykkedes det og vi blev indkvarteret i en særdeles god 3 værelses lejelighed med udsigt til poolområdet og kysten.
Kvaliteten er i orden. Tillægspriserne er dog lidt høje på dette sted sammenlignet med tidligere ophold.

Igen et afgrænset clubområde hvilket gør det velegnet til børnefamilier med stor pool, børnepool, boldbaner til tennis m.v. God service og venlig betjening.
Gode aktiviteter for børnene med lege og konkurrencer, dog var børnepoolen ikke tilgænglig hele ugen. God lokal sandstrand indenfor gå-afstand.

Dog er der meget larmende musik der starter tidligt og slutter sent.

Gode råd. Hvis i har bil til rådighed ligger der nogle pragtfulde sandstande med klitter 3-5 km. Langs kysten nord for Nova. Benyt hovedlandevejen mod Bari og drej fra ved en af de næste afkørsler mod kysten.
I baglandet til klitterne er der cafeer, bruser m.v.

Ostuni med den gamle bydel bør opleves by night. Liv og masser af spændende aktivitet, gågade atmosfære m.v.

Trullibyen, drypstenshulerne er absolut også et besøg værd for hele familien. Frederik den II Jagtsslot nord for Bari er derimod en skuffelse, hvor der betales for alt, parkering, bustransfer, billet til slottet m.v.
Vores vurdering er at det kun kan betale sig hvis man alligevel er i nærheden.

Puglia har i øvrigt fremragende lokale rødvine, hvilket kan prøves flere steder til rimelige priser.

Generelt har vi haft en dejlig ferie med og venlige mennesker overalt.

Vi har bemærket at de fleste gæster og turister i det sydlige Italien på disse beliggenheder fortrinsvis var Italienere nordfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Bente og hendes familie fra Aalborg boede på Residence Barbara fra den 5. til den 12. juli.

Vi havde en dejlig lejlighed - stor og med en pragtfuld beliggenhed ud til Adriaterhavet. Det gav en dejlig frisk brise, og da altanen samtidig lå i skygge det meste af dagen, var det en dejlig oase i den stegende hede. Allerede her mødte vi dog den underholdning, som var beskrevet i rejsemålet. Det er nok en god ide at gøre danske turister opmærksomme på, at underholdningen i en italiensk ferieby består af diskoteks-højt musik til godt midnat.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ulla og hendes familie Aalborg boede sammen med Bente & co. på Residence Barbara fra den 5. til den 12. juli.

I Ostuni havde vi en dejlig rummelig 2-værelses lejlighed med flot havudsigt (ikke specielt godt udstyret køkken - men okay!). Det negative består i, at der fra morgen til aften/nat 01.00 var en frygtelig larm (siesta) undtaget), så når I skriver let underholdning, er det stærkt underdrevet - vi kunne nærmest ikke føre en samtale ved poolen, og om aftenen på vores altan var det meget generende at være tvangsindlagt til højt musik eller høj underholdning indtil kl. 01.00 (det var faktisk umuligt at sidde og småsludre med sine venner). Hvis det er måden, italienerne hygger sig på, synes vi det er helt okay, men vi ville gerne have haft muligheden for at fravælge denne "lette underholdning", så vi mener egentlig, at I burde skrive som det er: at der er højt musik og larmende underholdning og at den slutter kl. 01.00 - så har man da muligheden for at bestille en andet sted. Vi klagede flere gange og i meget kort tid ad gangen hjalp klagerne.
Alle var søde og venlige, men meget lidt effektive! Der var flere ting, der manglede i lejligheden, som vi bad om, bl.a. havde vi ikke glas til 4 personer og der manglede en el-pære til at belyse altanen om aftenen - ret irriterende, når man gerne vil læse og hygge sig med en bog. De ting, vi omtalte/manglede, blev aldrig lavet/leveret. Ellers fin pool og rigtig god tennisbane osv. By var der ikke meget af, men alligevel udmærkede handlemuligheder tæt på (selvom det var lidt dyrt - der var mange italienske turister), men vi fandt hurtigt ud af at handle bl.a. frugt, når vi var ude at køre.

In-Italia's kommentar

Vi beklager, men det ligger nu engang meget ofte i italienske feriecentres natur, at der er særdeles højtlydt underholdning til langt efter manges sengetid. Vi vil fremover forsøge at være bedre til at understrege det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map