Hotel i Ostuni i Apulien

Relais La Sommità

Pris fra pr. pers.
 
Relais La Sommità er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais La Sommità er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er som et hjem, og så er det så meget meget mere! La Sommità - "det højeste punkt" - er en passende betegnelse for dette paradis, hvor tiden synes at stå stille, så snart man træder over dørtærsklen.

Midt i den gamle bydel i den smukke by Ostuni finder man her på det absolut højeste punkt (hvis man ser bort fra Domkirken) dette velindrettede palads, hvor man på helt enestående vis har formået at kombinere historiens vingesus med moderne og luksuiøst design.

Hotellet byder på aldeles smagfuldt indrettede værelser, en god restaurant med tilhørende vinkælder og gammel spansk have med oliven- og appelsintræer, eget spa i kælderen med 30 forskellige behandlinger mod betaling og diverse faciliteter i form af cykler, transfer-service og privat strand uden for byen (der kan bestilles shuttle mod tillæg). Derudover står hotellets professionelle og imødekommende personale til rådighed.

Læs mere om Relais La Sommità

Der er mange fællesarealer, hvor indretning og stemning mødes i skøn harmoni. Den fabelagtige solterrasse med den skønne panoramaudsigt, den antikke læsesal og det himmelske åndehul i haven, hvor man om sommeren kan nyde solens stråler, er de mest populære blandt livsnydere.

Værelserne, som alle er behageligt og diskret placerede rundt omkring på hotellet, er udstyret med al den komfort. man kan forvente sig af et luksushotel. Her hersker også en stemning af at befinde sig i et gammelt palads, hvor man ønsker at hver stund skal vare en evighed. Værelserne er til max 2 personer - der kan dog bestilles gratis vugge til børn indtil 2 år.

De Luxe-værelse (nr. 6-7-8) til 2 personer (inkl. morgenmad):
- Består af en dobbeltseng, badeværelse med toilet og brusekabine i udhugget sten, lille balkon med udsigt over Adriaterhavet. Faciliteter i værelset tæller LCD-TV, airconditon, telefon og gratis internet-adgang.

Junior Suite (nr. 4-5) til 2 personer (inkl. morgenmad):
- Består af en dobbeltseng (king size), badeværelse med toilet og brusekabine i udhugget sten, stort vindue med panoramaudsigt. Faciliteter i værelset tæller LCD-TV, airconditon, telefon og gratis internet-adgang.

Suite (nr. 1) til 2 personer (inkl. morgenmad):
- Består af en dobbeltseng (king size), badeværelse med toilet og brusekabine i udhugget sten samt badekar, en meget smuk pejs, ovenlys og matteret glasparti i portåbning. Faciliteter i værelset tæller LCD-TV, airconditon, telefon og gratis internet-adgang.

Suite La Volta (nr. 10) til 2 personer (inkl. morgenmad):
- Smuk suite som er hotellets perle. I denne oase finder man en dobbeltseng (king size), stort suite-badeværelse med walk-in-shower og jacuzzi. Derudover byder suiten på en privat terrasse og den smukkeste udsigt mod Adriaterhavet, som ligger få km væk. Faciliteter i værelset tæller LCD-TV, airconditon, telefon og gratis internet-adgang.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populært i Apulien

Trullidea

Alberobello

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

search map