Hotel i Ostuni i Apulien

Relais La Sommità

 
Relais La Sommità er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais La Sommità er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hører til dem, der elsker at falde i søvn til historiens vingesus, samtidig med at du befinder dig i smagfulde omgivelser? Sætter du også pris på eksotiske omgivelser, og det at bo dør om dør med de lokale i en autentisk syditaliensk by af de helt særlige, ja så skal du læse videre her, for så har vi sikkert det helt rigtige sted til dig. La Sommità, som betyder "det højeste punkt" - er en passende betegnelse for dette lille paradis, hvor tiden synes at stå stille, og vi er helt sikre på, at du vil føle dig hjemme, så snart du træder over dørtærsklen.

Bo i historiske og eksotiske omgivelser

Ostuni er en af Apuliens (Støvlehælens) mest berømte byer, og går også under betegnelsen "den hvide by". Midt i det historiske centrum ligger Relais La Sommità på byens absolut højeste punkt (hvis vi lige ser bort fra Domkirken) og dette velindrettede palads, hvor man på helt enestående vis har formået at kombinere historiens vingesus med moderne og luksuiøst design ligger for dine fødder. Der er mange fællesarealer, hvor indretning og stemning mødes i skøn harmoni. Den fantastiske solterrasse med den skønne panoramaudsigt, den antikke læsesal og det himmelske åndehul i haven, hvor du kan nyde solens stråler, er de mest populære blandt de mange livsnydere, som finder vej til det lille paradis.

Læs mere om Relais La Sommità

Nyd din middag i hotellets Michelin-restaurant

Hotellet byder på smagfuldt indrettede værelser, en god restaurant (Cielo med 1 Michelinstjerne) med tilhørende vinkælder og gammel spansk have med oliven- og appelsintræer, eget spa i kælderen med 30 forskellige behandlinger mod betaling og andre faciliteter som cykler, transfer-service og privat strand uden for byen (der kan bestilles shuttle mod tillæg). Derudover står hotellets professionelle og imødekommende personale naturligvis til din rådighed, og de vil gøre deres yderste for at give dig en helt uforglemmelig ferie.

Smagfuldt men enkelt indrettede værelser

På Relais La Sommità er der i alt 15 værelser og suiter i forskellige kategorier. De er behageligt og diskret placeret rundt omkring på hotellet, er udstyret med al den komfort. du kan forvente sig af et hotel i den kategori. Også på værelserne kan du ikke undgå at bemærke, at du befinder dig i et gammelt palads. Møblerne er moderne og lever op til nutidens krav om komfort, men omgivelserne er historiske, og er naturligvis med til at skabe den helt særlige stemning som gør, at du sikkert vil ønske, at tiden skal gå i stå. Afhængig af beliggenheden i bygningerne, har værelserne vindue eller ovenlysvinduer. Værelserne er til max 2 personer - der kan dog bestilles vugge til børn op til 2 år. Alle værelser er indrettet i naturens farver og har som minimum aircondition, værdiboks, minibar, wi-fi, satellit TV samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Relais La Sommità

Skjul teksten
 
 
search map