Hotel i Ostuni i Apulien

Masseria Santa Lucia

Pris fra pr. pers.
 
Masseria Santa Lucia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Santa Lucia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Masseria Santa Lucia ligger midt på åbne vidder nær den maleriske klippefaste Adriaterhavskyst afbrudt af enkelte sandstrande og nær enestående udflugtsmuligheder i Itria-dalen og Murge-bjergene: fx den hvide by Ostuni, de særprægede kegleformede kalkstens-trullier i Alberobello og Martina Franca og drypstenshulerne i Castellana.

Masseria Santa Lucia er en gammel borg, som ligger helt ud til vandet lige uden for byen Ostuni (ca. 6 km) og tæt på Brindisi lufthavn (ca. 25 km). En perfekt beliggenhed i et åbent landskab. Her indbydes til et sandt velværeophold i kort afstand til adskillige kulturhistoriske mindesmærker i området.

Der er nærmest tale om en helt lille by, uden at det på nogen som helst måde minder om et masseproduceret og overrendt feriecenter. Hotellet er 4-stjernet og har hele 132 værelser, som alle er udstyrede med badeværelse med kar/bruser og føntørrer, klimaanlæg, minibar, værdiboks, satellit-tv, telefon og en lille afskærmet terrasse (dækket til alle sider med en høj hæk). Mange af værelserne ligger i nogle bygninger fra henholdsvis 1992 og 2003 mellem selve hotellet og stranden.

Læs mere om Masseria Santa Lucia

Blandt fællesaktiviteter og fællesområder byder hotellet på en privat sand- og klippestrand med liggestole og parasol (100-500 m væk afhængig af værelsets placering), stort poolområde med olympisk pool og børnepool, tennis- og fodboldbaner, amfiteater med lidt aftenunderholdning, kæmpe udendørs terrasse, bil- og cykeludlejning, stor parkeringsplads, pianobar, restaurant, læsesal, balsal med koncertflygel og konferencesal med plads til op til 1000 personer.

Masseria Santa Lucia giver jer fornemmelsen af at være på et afsides lokalt herresæde, som er moderniseret efter alle kunstens regler. Det er et elegant og raffineret hotel, som grænser til det luksuriøse, men værelserne er dog lidt minimalistisk indrettede med mange sorte nuancer og enkelte dele af hotellet kan virke en anelse misligholdt udefra, men det er i småtingsafdelingen.

Strandområdet er fantastisk med sand, klipper og grønt buskads. Resten af hotelområdet er stærkt præget af palmer og kaktusser og i det hele taget af en behagelig og eksotisk fornemmelse.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica, Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Hotel D'Amato

Peschici, Apulien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Hotel D'Amato

Peschici

search map