Anmeldelser af Masseria Salinola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Masseria Salinola

Læs personlige anmeldelser af Masseria Salinola som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Salinola. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
John og rejsefælle fra Måløv boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 1. til d. 8. september 2010, på Hotel La Corallina i San Marco di Castellabate fra d. 8. til d. 10. september 2010, på Locanda di San Martino i Matera fra d. 10. til d. 11. september 2010, på Masseria Salinola i Ostuni fra d. 11. til d. 13. september 2010 og på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola i San Cipriano Picentino fra d. 13. til d. 14. september 2010.

Indledningsvis vil vi gerne rose jeres bureau for en særdeles god og professionel behandling på alle måder.
Og en ting er hvordan ting omtales i salgsmatriale, noget andet er virkeligheden. Men igen må vi sige, at de steder vi havde booket fuldt og helt levede op til de beskrivelser, som I havde givet, og det er virkelig en god ting.

Om de enkelte steder vil vi gerne sige om vores oplevelser:

Vi befinder os nu i området med Trullier. D.v.s. en masse runde huse - ligesom miniudgaver af bornholmske rundkirker. Det er et helt fantastisk område, som igen er et MUST, når man er i Syditalien. "Hovedbyen" for disse Trullier er Alberobello og den ligger ikke så langt væk. Det er en fantastisk by at besøge og der er et kæmpe område kun med Trullier (og en masse turistforretninger).

Boligen var også helt fantastisk. En slags farm som er ombygget til nærmest et luksushotel. Skønne lejligheder og fantastisk flot byggeri og så en skøn restaurant, der primært benytter gårdens produkter, når der serveres mad hver aften - En 5 retters menu af højeste kvalitet til en pris af 25 euro pp. Det var den bestemt også værd.

Det skal bestemt også bemærkes at der på stedet var der en lille kirke/kapel, hvor der hver søndag er gudstjeneste. Så strømmer de lokale beboere til og hvis vejret tillader det så foregår det udendørs. Vi var så heldige at være der en søndag og opleve det - Det var virkelig en oplevelse og en af feriens højdepunkter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Poul og rejsefælle fra Allerød boede på Agriturismo Masseria Salinola i Ostuni fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Agriturismo Masseria Salinola i Ostuni var en god oplevelse. Værelset og omgivelserne levede op til forventningerne. Der var stille og fredeligt og en flot natur med masser af oliventræer. Personalet var flinke og hjælpsomme og betjeningen var god. Rengøringen var i orden og maden var meget udmærket.
Alt i alt et virkelig godt ophold. Vi kan sagtens anbefale det til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ib og rejsfælle fra Herlev boede på Agriturismo Masseria Salinola i Ostuni fra d. 21. til d. 23. juli 2009.

Ostuni var også en oplevelse her var området meget
spændende.(Trullihusene)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Liv og rejsefælle fra Sundby - Nykøbing F boede på Agriturismo Masseria Salinola i Ostuni fra d. 11. til d. 14. juli 2009.

Vil bare lige fortælle, at det var en helt vidunderlig tur, In-Italia havde tilrettelagt til os. Alt var bare så perfekt. Vi fik set en masse både ved Ostruni, Otranto og så selvfølgelig Napoli. Og Donna Regina var simpelthen så lækkert og smagfuldt, at man var i en helt anden verden, når man trådte indenfor. Vi har en masse gode oplevelser med hjem og har bestemt ikke sovet tiden væk. Og Matera var fantastisk, ømme ben og ankler!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map