Agriturismo i Ostuni i Apulien

Masseria Salinola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Trulli-land med de små og meget karkteristiske "paddehatte-huse" ligger den smukke "hvide" by Ostuni, som er en af hovedattraktionerne i regionen Apulien. Blot et par kilometer mod syd, finder du det gamle herresæde Masseria Salinola, som i dag er indrettet til et romantisk, familiært og meget autentisk overnatningssted.

Kæresteferie eller familiehygge

Masseria Salinola drives af den sympatiske familie Capriglia, som sammen med deres personale gør alt hvad de kan, for at du skal føle dig hjemme, så snart du kører ind på området. Det er svært ikke at føle sig som gæst hos en privat familie, og her er du velkommen, hvad enten du er på en romantisk kæresteferie eller du er på tur med hele familien.

Læs mere om Masseria Salinola

Lokale råvarer og originale opskrifter

Gården som er en klassisk apulisk landejendom stammer fra 1600-tallet, og minder mest af alt om en lille herregård. Her produceres vin, olivenolie, frugt og grønt og der er også opdræt af forskellige dyr som fx kaniner og høns. I stedets hyggelige restaurant benytter man fortrinsvis gårdens egne råvarer til tilberedningen af dagens måltider, som primært er baseret på de autentiske og meget lokale opskrifter, - så der er ikke meget NOMA her. Til gengæld kan du nyde dine måltider udendørs på den dejlige terrasse i sommersæsonen, og hvis vejret er i sit mindre sympatiske hjørne, kan du hygge dig inden døre med ild i pejsen.

Gode udflugtsmuligheder i lokalområdet

Der er kun omkring et kvarters kørsel til strandene ved Adriaterhavet, så hvis du hører til dem der foretrækker at kombinere en ferie i landlige omgivelser med sol, strand, natur og kultur, så er dette fortryllende landsted et rigtig godt bud, og et perfekt udgangspunkt for udflugter i lokalområdet. Du bor som nævnt midt i Trulli-land, og hvis du vil besøge Trulliernes højborg Alberobello, skal du regne med godt en halv times kørsel. Lidt længere mod nord, finder du de fantastiske grotter Grotte di Castellana, som absolut er et besøg værd. Hvis du har mod på en lidt længere tur, er grottebyen Matera også et helt fantastisk udflugtsmål, og her skal du regne med ca. 1½ times kørsel.

Nyd tilværelsen på terrassen eller ved poolen

Du kan naturligvis også vælge at lade bilen stå, og du har mulighed for at låne en cykel efter først til mølle princippet, så du kan køre en tur rundt i det skønne landskab, og besøge nogen af småbyerne undervejs. Det er også muligt, at du slet ikke når uden for matriklen, for som nævnt er den gamle går indrettet med rustik charme og stor sans for detaljen, og det vil være oplagt at nyde dagene med en god bog enten i de bløde sofaer på terrassen, eller på en solseng ved den dejlige swimmingpool på 15x8 meter eller i den lille jacuzzi. Stedet har også sit eget kapel, hvor der iblandt afholdes søndagsmesse.

Hyggelige værelser i lokal stil
Stedets hyggelige værelser er fordelt rundt omkring på gården. Der er ingen af dem som ligner hinanden, men de er alle pænt og enkelt indrettet i rustik stil med masser af charme og små fine detaljer. Alle værelser har som minimum aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks, mulighed for at lave the/kaffe samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Du kan også vælge indkvartering i en lejlighed og dermed få adgang til et lille tekøkken.

Læs om lejlighederne på Masseria Salinola

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map