Anmeldelser af Masseria Cervarolo

 
Masseria Cervarolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Cervarolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Masseria Cervarolo

Læs personlige anmeldelser af Masseria Cervarolo som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Cervarolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Himmel på jord

Masseria Cervarolo er alle sine stjerner værd. Selve gården er superflot gennemrestaureret og al indbo er helt sikkert indkøbt med kærlighed og kompetence. Alting er bare i harmoni. Det gælder for øvrigt også maden. Hvis man går sulten fra morgenbordet eller middagen, så er det ens egen skyld :) vi fik mulighed for at komme i madskole også. Det i sig selv er jo en oplevelse vi ikke glemmer. Det er et helt fantastisk sted med de sødeste mennesker.
Vi var her på et skønt tidspunkt på året, hvor markerne var pløjet, hvilket gav et helt fantastisk landskab. Jorden er flot brunrød og alt står så smukt med de flere tusinde år gamle oliventræer. Ostuni by har givet os en kæmpe oplevelse af at have noget til gode. En smuk lille by, hvor kun lige det mest centrale havde åbent. Men en tur gennem de små stræder afslørede at her er masser af liv og små spisesteder om sommeren. Det gælder vist kun om at komme igen.

Ostuni som feriedestination

Sørg for at have god tid til opholdet. Nyd området, menneskerne, maden, byen, landet, vandet og selvfølgelig vinen. Alt er bare så skønt og alle pengene værd.

Det er absolut en fordel med bil.

Masseria Cervarolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Cervarolo
Junior Suite værelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Fantastisk!

Et af de bedste steder vi har været -anbefales helt klart og vi vender tilbage!

Masseria Cervarolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Cervarolo
Dobbeltværelse Classic
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ann-Cathrine og mand fra Sävedalen i Sverige boede på Masseria Cervarolo i Ostuni fra den 10.-13 september 2012. Inden da boede de på Terrazza La Loggia i Polignano a Mare.

Det var en fantastisk uge !! Masseria Cervarolo var så fint, charmerende og aldeles vidunderligt !! Man kunne ikke få nok af alle detaljerne hvad angår indretningen. Ejerne var så søde og hjælpsomme. Maden var rustik, vældig god og bestod af mindst tre og undertiden fire retter. Fantastisk vinkort. Ikke langt fra Masseria, på vejen til Martina Franca var en lille butik, der havde "alt", og hvor de talte engelsk. Udover at køre ud til kysten, var vi i Alberobello, Locorotondo og Ostuni.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Susanne og familie fra Espergærde boede på Masseria Cervarolo i Ostuni fra d. 12. til d. 15. juli 2012.

Vi har haft en vidunderlig ferie i Italien og jeres indsats er yderst tilfredsstillende. De tre steder vi bookede via jer, var alle skønne og levede op til vores forventninger. Ikke mindst Masseria Cervarolo var ubeskrivelig skønt! Det sted kan simpelthen ikke anbefales nok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map