Agriturismo i Ostuni i Apulien

Masseria Cervarolo

 
Masseria Cervarolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Cervarolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En kort beskrivelse kunne lyde ... "Noget af det mest imponerende, vi nogensinde har set!" Du vil med sikkerhed få samme fornemmelse.

Et enestående landsted

Og vi har ellers set en del gennem årene. Vi følger ikke tidens tendens til, at topkarakteren skal udbredes til flere, vi bliver snarere mere og mere kritiske med tiden, men Masseria Cervarolo fortjener til fulde alle vores fem sole, som vi ellers ikke giver til én ud af hundrede steder, vi samarbejder med. Det er lige før, at vi opgiver at beskrive denne gamle traditionelle pugliesiske gård, der er blevet så mageløst istandsat og ført op til vore dages standard for høj komfort, for blot at lade billederne tale, men lad os dog give stedet et par ord med på vejen.

Læs mere om Masseria Cervarolo

Eksotisk beliggenhed

Vi befinder os på landet, seks kilometer fra Ostuni, midt i det fede og frodige landbrugsland. Her ligger dette typiske masseria fra 1500-tallet med sine klassiske strenge stenkonstruktioner og karakteristiske små trullier. Området indbyder til spændende udflugter, som varierer mellem fine kulturbyer og kort afstand til havet med det turkisblå vand.

Guldrandede faciliteter

Bortset fra den store æstetiske glæde ved blot at betragte bygningerne, finder du her også et 600 m² stort svømmebassin udskåret i stenundergrunden med omgivende parasoller, liggestole og bar, tyrkisk bad, restaurant (åben i den lange sommersæson), gratis cykler og trådløs internetadgang i de fælles områder. De 18 værelser er alle udstyret med aircondition, minibar, fladskærmsfjernsyn, veludstyret badeværelse og internetadgang.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Masseria Cervarolo

Læs personlige anmeldelser af Masseria Cervarolo som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Cervarolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Masseria Cervarolo

Himmel på jord

Masseria Cervarolo er alle sine stjerner værd. Selve gården er superflot gennemrestaureret og al indbo er helt sikkert indkøbt med kærlighed og kompetence. Alting er bare i harmoni. Det gælder for øvrigt også maden. Hvis man går sulten fra morgenbordet eller middagen, så er det ens egen skyld :) vi fik mulighed for at komme i madskole også. Det i sig selv er jo en oplevelse vi ikke glemmer. Det er et helt fantastisk sted med de sødeste mennesker.
Vi var her på et skønt tidspunkt på året, hvor markerne var pløjet, hvilket gav et helt fantastisk landskab. Jorden er flot brunrød og alt står så smukt med de flere tusinde år gamle oliventræer. Ostuni by har givet os en kæmpe oplevelse af at have noget til gode. En smuk lille by, hvor kun lige det mest centrale havde åbent. Men en tur gennem de små stræder afslørede at her er masser af liv og små spisesteder om sommeren. Det gælder vist kun om at komme igen.

Læs mere

Fantastisk!

Et af de bedste steder vi har været -anbefales helt klart og vi vender tilbage!

Læs mere

Ann-Cathrine og mand fra Sävedalen i Sverige boede på Masseria Cervarolo i Ostuni fra den 10.-13 september 2012. Inden da boede de på Terrazza La Loggia i Polignano a Mare.

Det var en fantastisk uge !! Masseria Cervarolo var så fint, charmerende og aldeles vidunderligt !! Man kunne ikke få nok af alle detaljerne hvad angår indretningen. Ejerne var så søde og hjælpsomme. Maden var rustik, vældig god og bestod af mindst tre og undertiden fire retter. Fantastisk vinkort. Ikke langt fra Masseria, på vejen til Martina Franca var en lille butik, der havde "alt", og hvor de talte engelsk. Udover at køre ud til kysten, var vi i Alberobello, Locorotondo og Ostuni.

Læs mere

Susanne og familie fra Espergærde boede på Masseria Cervarolo i Ostuni fra d. 12. til d. 15. juli 2012.

Vi har haft en vidunderlig ferie i Italien og jeres indsats er yderst tilfredsstillende. De tre steder vi bookede via jer, var alle skønne og levede op til vores forventninger. Ikke mindst Masseria Cervarolo var ubeskrivelig skønt! Det sted kan simpelthen ikke anbefales nok.

Læs mere
 
search map