Hotel i Ostuni i Apulien

Hotel La Terra

Pris fra pr. pers.
Den fælles terrasse Deluxe værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De der kender Ostuni ved, at det ikke giver så megen mening at sige "midt i byens historiske centrum", for den er så lille, at alt ligger inden for en rask spadsereturs behagelige rækkevidde. Men vi gør det nu alligevel: Hotel La Terra ligger midt i Ostunis historiske centrum.

Stjernerne

Ja, det ligger endda i et imponerende palazzo fra syttenhundredetallet klos op ad benediktinerklostret San Pietro. Endnu engang står vi over for et af de hoteller, som udfordrer og overskrider den almindelige klassifikation med stjerner, for officielt har hotellet fire stjerner, men det finder vi nu lige lovlig flot, hvis vi ser på værelsernes objektive komfortniveau. På den anden side, så er her så ulasteligt rent, som man ofte ikke ser på langt dyrere hoteller, og her er mere stemning end de første ti sterile femstjernede businesshoteller kan mønstre tilsammen.

Værelserne

Værelserne er indbyrdes ganske forskellige, en naturlig konsekvens af at man har skullet tage hensyn til de oprindelige strukturer, men de har dog alle aircondition, minibar, fjernsyn og eget badeværelse. På hotellet er der også restaurant og garage.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Trullidea

Alberobello, Apulien

Hotel Parsifal

Ravello, Campania

Anbefalinger til dig

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Masseria Bandino

Otranto, Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto, Apulien

Populært i Apulien

Trullidea

Alberobello

search map