Hotel i Ostuni i Apulien

Hotel La Terra

Den fælles terrasse Deluxe værelse
 
Hotel La Terra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Terra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De der kender Ostuni ved, at det ikke giver så megen mening at sige "midt i byens historiske centrum", for den er så lille, at alt ligger inden for en rask spadsereturs behagelige rækkevidde. Men vi gør det nu alligevel: Hotel La Terra ligger midt i Ostunis historiske centrum.

Stjernerne

Ja, det ligger endda i et imponerende palazzo fra syttenhundredetallet klos op ad benediktinerklostret San Pietro. Endnu engang står vi over for et af de hoteller, som udfordrer og overskrider den almindelige klassifikation med stjerner, for officielt har hotellet fire stjerner, men det finder vi nu lige lovlig flot, hvis vi ser på værelsernes objektive komfortniveau. På den anden side, så er her så ulasteligt rent, som man ofte ikke ser på langt dyrere hoteller, og her er mere stemning end de første ti sterile femstjernede businesshoteller kan mønstre tilsammen.

Læs mere om Hotel La Terra

Værelserne

Værelserne er indbyrdes ganske forskellige, en naturlig konsekvens af at man har skullet tage hensyn til de oprindelige strukturer, men de har dog alle aircondition, minibar, fjernsyn og eget badeværelse. På hotellet er der også restaurant og garage.

Skjul teksten
 
 
search map