Anmeldelser af Grand Hotel Masseria Santa Lucia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Masseria Santa Lucia

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Masseria Santa Lucia som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Masseria Santa Lucia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hav

Vi nød den store pool og særligt området nede ved havet. Det var skønt at sidde med en bog og kunne kigge op udover havet. Vi havde stor glæde af at snorke rundt i havet. Der var rimeligt roligt og generelt god plads, og der var f.eks. altid ledige solstole.
Stedet var noget dyrere, end hvad vi normalt plejer at gå efter. Det var langt hen af vejen pengene værd med nærheden til havet og et generelt lækkert sted med plads nok. Dog var stedet lidt upersonligt, men sådan er det vel altid med de større steder.

Ostuni som feriedestination

Ostuni er en hyggelig by at besøge om aftenen. Derudover er det et godt sted at tage på udflugt fra. Bari, Brindisi, Lecce og Albarobello er alle fine steder at besøge.

Grand Hotel Masseria Santa Lucia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Grand Hotel Masseria Santa Lucia
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Som mange steder i Italien er wifi nærmest fraværende på værelserne.
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Hotel Masseria Bandino

Otranto, Apulien

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

search map