Hotel i Ostuni i Apulien

Grand Hotel Masseria Santa Lucia

 
Grand Hotel Masseria Santa Lucia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Masseria Santa Lucia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et område med spændende udflugtsmuligheder

Grand Hotel Masseria Santa Lucia ligger midt i det åbne landskab tæt på den maleriske klippekyst, som bliver brudt af enkelte sandstrande. Foruden beliggenheden et stenkast fra havet, som naturligvis lægger op til en dejlig badeferie, er der heller ikke langt til nogle af de andre spændende udflugtsmuligheder i regionen Apulien, som udgør Italiens hæl. Her finder du bl.a. den smukke Itria-dal, Murge-bjergene, den hvide by Ostuni, de særprægede kegleformede kalkstens-trullier i Alberobello og Martina Franca og drypstenshulerne i Castellana.

Privat strand med sand og klipper

Det gamle landsted Masseria Santa Lucia ligger ved havet og kun ca. 6 km fra den hvide by Ostuni og heller ikke langt fra Brindisi lufthavn, hvortil der er ca. 25 km. Der er nærmest tale om en helt lille by, uden at det på nogen måder minder om et traditionelt feriecenter. Hotellet er 4-stjernet og har hele 132 værelser og en perfekt beliggenhed i det åbne landskab. De fleste værelser ligger rundt omkring i landskabet i bygninger som stammer fra perioden 1992-2003 og den smukke private strand med klipper, sand, solsenge og parasoller ligger kun mellem 100 og 500 m væk afhængig af værelsets placering. Hvis det bliver for varmt at gå, kan du benytte hotellets shuttleservice til og fra stranden.

Læs mere om Grand Hotel Masseria Santa Lucia

Nyd livet ved den dejlige pool

Hotellet byder også på et stort poolområde med olympisk swimmingpool med børneafdeling, fitness, Spa, tennis- og fodboldbaner, amfiteater med lidt aftenunderholdning, kæmpe udendørs terrasse, bil- og cykeludlejning, stor parkeringsplads, pianobar, restaurant, læsesal, balsal med koncertflygel og konferencesal med plads til op til 1000 personer. Skulle du få lyst til at blive gift i disse romantiske omgivelser, kan det også lade sig gøre, men så skal du huske at være ude i god tid.

Her bor du midt i naturen

Masseria Santa Lucia giver dig fornemmelsen af at opholde dig på et gammelt lokalt herresæde, som er moderniseret efter alle kunstens regler. I dag er det altså et dejligt hotel, som er beliggende i rustikke og meget eksotiske omgivelser. Men du skal ikke forvente en blomstrende have, for naturen på disse kanter er ganske speciel og præget af den typiske middelhavsvegetation med palmer og kaktusser. Vejret kan være barskt på disse kanter i vintersæsonen, så derfor kan dele af hotellet måske også virke en anelse misligholdt udefra, men hvis du var på ferie i Rom ville det jo netop være en del af charmen.

Enkle men komfortable værelser

De 132 værelser er enkelt indrettet i minimalistisk stil og med mange mørke nuancer. Alle værelser har badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer, aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, satellit-tv, telefon og en lille afskærmet terrasse (dækket til alle sider med en høj hæk).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Masseria Santa Lucia

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Masseria Santa Lucia som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Masseria Santa Lucia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hav

Vi nød den store pool og særligt området nede ved havet. Det var skønt at sidde med en bog og kunne kigge op udover havet. Vi havde stor glæde af at snorke rundt i havet. Der var rimeligt roligt og generelt god plads, og der var f.eks. altid ledige solstole.
Stedet var noget dyrere, end hvad vi normalt plejer at gå efter. Det var langt hen af vejen pengene værd med nærheden til havet og et generelt lækkert sted med plads nok. Dog var stedet lidt upersonligt, men sådan er det vel altid med de større steder.

Læs mere
 
search map