Anmeldelser af Castello Giulia

 
Castello Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castello Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Castello Giulia

Læs personlige anmeldelser af Castello Giulia som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castello Giulia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bo og hans rejsefælle fra Vedbæk boede på Castello Giulia i Ostuni fra d. 8. til d. 15. september 2007. Derefter boede de i Ceglie Messapica.

Vi havde en aldeles vellykket tur til Apulien. Vi har rejst rigtig meget i Italien, men havde denne del af landet og trullo'erne på vores ønskeliste.

Castello Giulia/Trullo Aurora lå jo bare helt vidunderligt og indfriede alle vores høje forventninger. Vi var jo så heldige, at vi havde hele grunden for os selv, da de to lejligheder i Castello Giulia ikke var udlejet. Til gengæld var vi i ugens løb blevet lidt nysgerrige efter at se "slottet" indvendigt, så lørdag formiddag, da vi skulle aflevere nøglen til Trullo Aurora, fik vi lov til at komme ind og se de to ferielejligheder. De viste sig at være samme flotte standard som "vores" trullo.

Samme lørdag var der en australsk familie på 12 personer, der skulle leje hele komplekset, og det kunne vi også rigtig godt tænke os, hvis vi en dag fik samlet familien til en Apulien-tur. Bedre ferie-forhold kan man næsten ikke have: fred, ro, privatliv og ikke mindst en skøn, skøn udsigt.

Masseria Casina Vitale er også et dejligt sted, men kan efter vores mening ikke måle sig med "vores" trullo. Man er jo i sagens natur tættere på andre mennesker på sådan et hotelagtigt sted og det giver selvfølgelig lidt mere uro. Men værtsparret er nogle utroligt søde mennesker. I havde også skrevet noget om, at alt hvad der blev serveret var hjemmelavet. Nu er vi nok meget forvænte, og vi var ikke imponeret. Det er vi nu sjældent over italiensk morgenmad, men vi havde nok skruet forventningerne op, da vi læste om det hjemmelavede. Der var også hjemmelavet syltetøj, hjemmebagt kage og nogle små hjemmebagte småkage-agtige kager om morgenen. Men til gengæld blev der serveret det, vi kalder saftevandsjuice. Friskpresset juice ville jo efter vores mening have gjort sig lidt bedre. Og brødet var så tørt, at jeg personligt foretrak de små pakker med ristet brød.

Der er helt sikkert ikke sidste gang, vi har lejet feriebolig gennem In-Italia. På jeres hjemmeside har jeg set flere spændende boliger, og ellers er jeg sikker på, at du kan hjælpe os med at finde den rigtige bolig til os, som du også gjorde denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og hans rejsefælle fra Gistrup boede på Castello Giulia i Ostuni fra d. 14. til d. 21. juli 2007. Inden da boede de i Vieste.

Turen til Vieste og Ostuni har bestemt været en succes.

Vi besøgte Vieste først og blev indlogeret på det lille hotel Argeste, det hedder Argeste og ikke Agreste som skrevet i jeres papirer, hotelfatter som i øvrigt ikke kunne tale andet end italiensk, kunne først ikke rigtig få det til at passe med at der skulle komme nogen som hed Jensen, men det var nok fordi at han i sine papirer havde skrevet Gensen, men ved fælles hjælp fandt vi ud af det, og han var rigtig flink. Hotellet var udmærket, og ligger i gå afstand til bycentrum, som er en sand heksekedel om aftenen, der er simpelthen så mange mennesker på gaden at man tror det ikke kan passe, men det er rigtig hyggeligt, og der er et væld af forskelligartede butikker. Naturen er helt fantastisk, og i særdeleshed kysten som varierer mellem vilde klipper og flotte sandstrande, og det kan bestemt anbefales at tage med en af de mange turbåde, som dagligt sejler fra Vieste og ned af kysten, turen varer ca. 3 timer og der er indlagt badning. Området som sådan byder måske på de helt store udflugtsmuligheder, da Vieste ligger temmelig isoleret på spidsen af Gargarno-halvøen, selvfølgelig kan man besøge nabobyerne, eller tage på en kølig skovtur - som mange gør. Men afslapning og badning ved Vieste's lækre strande er bestemt ikke at foragte, og vi har bestemt planer om at vende tilbage engang.

Derefter gik turen til Ostuni, som også kaldes "Den Hvide By", den er dog ikke mere hvid end så mange andre byer i området. Byen som sådan er også rigtig hyggelig, og vi fandt bageriet med det bedste brød vi endnu har fået i Italien, det hedder Panificio Greco, og ligger ikke langt fra den helt fantastisk hyggelige "Trullo" som vi boede i. Med hensyn til boligen og dennes beliggenhed, er der kun positivt at sige. Den lille Trullo er rigtig hyggelig - selv med de tilhørende skolopendre. Udsigten er helt ubeskrivelig og skal bare opleves - især fra terrassen med et glas af den lokale vin. Kystlinien ved Ostuni er ikke helt så spændende som ved Vieste og badestrandene er små og kan være meget fyldte - især i weekenden, men det kan sagtens lade sig gøre at bade. Vi kunne også sagtens finde på at vende tilbage til Ostuni.

Samlet har det været en positiv oplevelse at have med In-Italia at gøre. I har virket professionelle, og har ydet en fin service, så det er der bestemt også basis for at gentage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og hendes rejsefælle fra Roskilde boede på Castello Giulia i Ostuni fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Ang.lej. i Ostuni - Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (trullo Aurora)
"- Trulloen ligger knap 10 meter fra hovedbygningen og består af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng, lille stue med køkkenhjørne, badeværelse med toilet og brus." Ovenstående er hvad der er oplyst på Jeres hjemmeside. Vi kan på det kraftigeste opfordre til, at I ændrer denne tekst - idet der umuligt kan sove 4 personer der. Der er et meget lille kammer med en meget smal seng, og husk der er ingen døre i huset, bortset fra til toilet/bad. Det med en lille stue er vist ønsketænkning og ej heller ikke korrekt - der er et minimalt køkken, med max 5-8 cm. køkkenbord samt et spisebord med knebent plads til 2, men der er 3 stole (typiske træstole), den ene må flyttes når vi skulle spise. Dette var det eneste sted du kunne opholde, bortset fra sengen. Vi var dog meget heldige, idet vi de fleste aftener kunne sidde ude (i 2 lånte liggestole), idet havemøbler var af jern og helt uden hynder, som I kan tænke ikke et rart sted at sidde efter en lang dag. Stedet var meget hyggeligt rent og pænt (bortset fra en million myrer), og kan anbefales til andre men på andre oplysninger. Kun til 2 personer og kun de meget varme måneder, hvor der kan siddes ude (hvis der kommer bedre udemøbler). Husk der er ca. ½ times gang ind til centum. Både værtsparret og rengøringspersonalet var meget flinke og hjælpsomme. Håber I kan bruge disse oplysninger.

In-Italia's kommentar

En trullo er en historisk kegleformede kalkstensbygning, som byder på et enestående alternativ til traditionelle indkvarteringsmuligheder - men byder naturligvis ikke på moderne tiders krav om bekvemmelighed og rummelighed. Denne trullo er ideel til 2 personer, men kan også lejes ud til et forældrepar med to børn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map