Feriebolig i Ostuni i Apulien

Castello Giulia

 
Castello Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castello Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ostuni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castello Giulia ligger i et lille grønt område lige uden for den smukke og interessante by Ostuni. Det skal dog med det samme bemærkes at der fra visse steder af ejendommen kun er udsigt til den nyere bydel, men at udsigten dog primært rækker ud over landskabet og havet som ligger cirka 7 kilometer herfra.

Castello Giulia er et fortrinligt udgangspunkt for dem der ønsker et ophold i nærheden af en Apuliens spændende byer, med mulighed for at besøge andre spændende byer i området samt bevare muligheden for inden for kort tid at kunne komme til havet.

Læs mere om Castello Giulia

Castello Giulia kan samlet set lejes ud til 11 personer eller man kan nøjes med at benytte en af dets lejligheder. Slottet består nemlig af 2 stk. 3-vær. lejligheder som ligger i hovedbygningen og en Trullo i dependance.

Af faciliteter kan nævnes parkering inden for slottets område. Det er muligt at gå ind til Ostuni. Der er knap 1 kilometer til den nyere bydel og omtrent 2 kilometer ind til den gamle bydel.

De to lejligheder som ligger på henholdvis stueplan og første sal er ganske nydelige og komfortable. De har hver især plads til 4 personer. Desuden er der en stor fælles tagterrasse med flot udsigt.

Skjul teksten
 
 
search map