Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kendes også som "den hvide by", og når man ser den, forstår man straks hvorfor. Alle husene i den gamle by er hvidkalkede, og med deres flade tage og deres skodder i kraftige farver fører de snarere tanken hen på Grækenland end på Italien. Byen ligger på tre høje, hvoraf den højeste har et fascinerende middelalderligt centrum.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rester af ringmuren

Man ser stadig rester af den aragonesiske ringmur omkring Ostuni. Når man forlader byen mod Bari, har man mulighed for en smuk strada panoramica langs bymuren, men på trods af den gamle bydels middelalderlige oprindelse og udseende er her ingen spektakulære bygninger fra hin periode. Domkirken blev færdiggjort 1470-95. Dens facade er udpræget sengotisk med masser af rosevinduer og basrelieffer, men indvendig er den mere præget af barokke modifikationer.

Læs mere om Ostuni

Arkæologisk museum

For de museumsinteresserede kan det nævnes, at der i via Cattedrale 15 ligger et arkæologisk museum for tiden før romerne. Museet er åbent torsdag 15-18.

Skjul teksten
 
 
search map