Agriturismo i Noci i Apulien

Abate Masseria & Resort

 
Abate Masseria & Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Abate Masseria & Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apulien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der kan næppe være tvivl om, at trulloen er Apuliens vartegn.

Dette helt specielle kegleformede hus er på samme tid simpelt og genialt, solidt og elegant. Her på den gamle gård Abate Masseria & Resort udgør disse små keglehuse en stor del af boligmassen. Her er ikke mange værelser, kun otte stykker, men her er både svømmebassin og restaurant.

Læs mere om Abate Masseria & Resort

Værelserne er udstyret med fladskærmsfjernsyn (med satellitkanaler), aircondition, minibar, internetforbindelse og private badeværelser. Det er også muligt at leje cykler på gården. Malerisk er her, og den centrale beliggenhed i Apulien gør det let at komme både til stranden og rundt for at se en del af de mange, mange seværdige byer, kirker, borge...

Værelserne på Abate Masseria & Resort

Trullo dell'Olivo værelse

Mindre værelse beliggende i en trullo. Værelset er udstyret som alle de andre, hvilket betyder aircondition, minibar, satellitfjernsyn og internetopkobling samt eget badeværelse. Værelset har dog ikke mulighed for ekstra opredninger.

Comfortværelse

Comfortværelserne er huset i de gamle stalde, som er blevet elegant renoveret. Comfortværelserne kikker over forskellige mindre gård og have med eksotiske planter og blomster. Alle værelserne er udstyret med aircondition, minibar, satellitfjernsyn og ADSL opkobling til internet samt - naturligvis - badeværelse med toilet og bruser.

Junior suite værelse i trullo-huse

Junior suiterne ligger alle i trullo-husene enten rundt om svømmebassinets område eller med udgang i de mindre yggelige gårde og have. De er lidt forskelligt hvad angår deres størrelse og indretning alt efter de muligheder som enhver trullo-hus tillader. Alle værelserne er udstyret med aircondition, minibar, satellitfjernsyn og ADSL opkobling til internet samt - naturligvis - badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map