Hotel i Muro Leccese i Apulien

L' Antico Camino Bed & Breakfast

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

L'Antico Camino ligger på en stille vej i Muro Lecceses centrum, ca. 15 km fra Otranto og havet. Der er tale om en Bed & Breakfast i en dejlig villa, hvor ejerne bor i halvdelen af huset, imens de resterende lokaler udlejes til ferieophold. Her bydes man velkommen af hele hjertet og det unge værtspar er meget sympatiske og hjælpsomme.

Afslappende uderum og centrum ved hånden

Huset råder over rummelige og dejlige portici (overdækkede buegange) og en velholdt have, hvor man kan tilbringe afslappende timer, mens solen stråler foroven, og da det ligger i byen, er forretninger og spisesteder i gåafstand.

Læs mere om L' Antico Camino Bed & Breakfast

Syditaliensk gæstfrihed

Ejerne står selv for betjening af gæsterne. Den berømte syditalienske gæstfrihed kombineres her med et rigt morgenmåltid, hyggelige værelser og fælleslokaler møbleret i stil med den monumentale stenpejs fra det 15. århundrede, som er husets stolthed, og som har navngivet stedet.

9 værelser med aircondition

På stedet findes 5 værelser af hvilke nogle med plads til op til 3 personer og en studiolejlighed, som kan gæste en familie på 4 personer. Superiorværelset er udstyret med et lille køkken, der kan være meget nyttigt for dem, der rejser med små børn eller bare ønsker sig at tilberede en lille salat eller en pastaret, med friske råvarer fra byens handler, selv, Alle værelserne og lejligheden har aircondition, køleskab, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser.

Værelserne på L' Antico Camino Bed & Breakfast

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af L' Antico Camino Bed & Breakfast

Læs personlige anmeldelser af L' Antico Camino Bed & Breakfast som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af L' Antico Camino Bed & Breakfast. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra L' Antico Camino Bed & Breakfast

Bedste værtinde på en hyggelig B&B

Et meget hyggelig B&B med en supersød værtinde (Nadia), meget god og rigelig morgenmad.
Vi fik mange gode og gode tips om strande og udflugter.
Landsbyen Muro Leccese var ikke som vi forventede efter at have læst om det på In Italias hjemmeside. Vi valgte denne, fordi det stod at det var i gåafstand til flere restauranter og barer - der var to, hvoraf den ene var meget dyrt. Dette trak oplevelsen lidt ned, da vi rejste med en 8 årig, og vi ønskede at gøre det nemt med mad om aftenen. Nu måtte vi i stedet tage bilen og køre ud hver aften. Værelset vi havde var på den lille side, men meget rent og nydeligt - men som sagt - Nadia gæstfrihed vejede dette op, og vi havde en fantastisk uge!

Læs mere

En oase mellem årtusindårige oliventræer.

Vi havde det dejligste ophold i Muro Leccese - en hyggelig lille by midt mellem fejende olivenplantager med meget søde værter. Antonio viste os rundt i området der var fuld af lokale kendetegn, mens hans kone hver morgen forberedte dejlig morgenmad på terrassen.

Læs mere

Fantastisk ferieuge

L'Antico Camino er et utrolig rart sted at bo, stille og fredeligt, selv om det ligger midt i den lille by Muro Leccese. Vi kunne parkere bilen på gaden lige udenfor. Værelset var pænt og rent og havde alle bekvemmeligheder man behøver, eget lille køkken og så videre. Rengøring og skift af sengelinned og håndklæder hver dag. Stort gårdhaveområde, hvor man kunne sidde og hygge om aftenen. Værtsparret Nadia og Antonio er meget rare og hjælpsomme, giver tips om hvad man bør se, og hvor man skal tage hen for at bade, bl.a. Dejlig morgenmad med meget god, frugt, juice, brød og skinke osv, men som svensker måtte man holde lidt igen med de små lovlig søde kagestykker og lækkerier ...
Vi var der 18-25 oktober og havde solskin hver dag, omkring 26 grader i løbet af dagen, omkring 15 om natten. Vi svømmede hver dag i havet, som var omkring 25 grader! helt ok for en svensker!
Anbefaler varmt dette sted og ikke ville tøve med at vende tilbage!
Christer og Birgitta

Læs mere

Bedømmelse af L' Antico Camino Bed & Breakfast

Nadia og hendes mand er fantastisk søde og omsorgsfulde. Intet at udsætte på værelset og morgenmaden. En god måde at opleve italienerne på ferie.

Læs mere

Thomas med familie fra Stockholm i Sverige boede på L'Antico Camino B&B i Muro Leccese 16-23. juni 2012.

Vi er super tilfredse med alt fra jeres engagement ved ændringer i indkvartering, bekræftelser, påmindelser, kommunikation mv til selve boligen og vores ophold i Italien. Vi vil komme tilbage!

Læs mere

Jette og mand fra Allerød boede på L' Antico Camino Bed & Breakfast i Muro Leccese fra d. 17. til d. 19. juli 2010.

L’Antico Camino B&B var noget helt helt andet, placeret i en helt anderledes del af Italien. Fantastiske værtsfolk, som rådede, inspirerede og beværtede os utroligt! Vi bliver nødt til at komme retur igen til denne del, da vi brugte meget tid på at køre fra sted tll sted ned langs kysten, til det sydligste punkt. Afstandene er helt anderledes i Puglien, så vi nåede ikke helt de mål vi havde sat os. Blandt andet ville vil gerne have udforsket Lecce, Trullierne mv. Otranto er en ganske hyggelig havneby, som er et friskt pust at besøge efter en lang køretur. Et ekstra plus er, at her møder du faktisk kun italienere……

Læs mere
 
search map