Hotel i Muro Leccese i Apulien

L' Antico Camino Bed & Breakfast

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

L'Antico Camino ligger på en stille vej i Muro Lecceses centrum, ca. 15 km fra Otranto og havet. Der er tale om en Bed & Breakfast i en dejlig villa, hvor ejerne bor i halvdelen af huset, imens de resterende lokaler udlejes til ferieophold. Her bydes man velkommen af hele hjertet og det unge værtspar er meget sympatiske og hjælpsomme.

Afslappende uderum og centrum ved hånden

Huset råder over rummelige og dejlige portici (overdækkede buegange) og en velholdt have, hvor man kan tilbringe afslappende timer, mens solen stråler foroven, og da det ligger i byen, er forretninger og spisesteder i gåafstand.

Læs mere om L' Antico Camino Bed & Breakfast

Syditaliensk gæstfrihed

Ejerne står selv for betjening af gæsterne. Den berømte syditalienske gæstfrihed kombineres her med et rigt morgenmåltid, hyggelige værelser og fælleslokaler møbleret i stil med den monumentale stenpejs fra det 15. århundrede, som er husets stolthed, og som har navngivet stedet.

9 værelser med aircondition

På stedet findes 5 værelser af hvilke nogle med plads til op til 3 personer og en studiolejlighed, som kan gæste en familie på 4 personer. Superiorværelset er udstyret med et lille køkken, der kan være meget nyttigt for dem, der rejser med små børn eller bare ønsker sig at tilberede en lille salat eller en pastaret, med friske råvarer fra byens handler, selv, Alle værelserne og lejligheden har aircondition, køleskab, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser.

Værelserne på L' Antico Camino Bed & Breakfast

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map