Anmeldelser af Corte dei Messapi

 
Corte dei Messapi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte dei Messapi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Muro Leccese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Corte dei Messapi

Læs personlige anmeldelser af Corte dei Messapi som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte dei Messapi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Charmerende lejlighed med gode faciliteter

En fin lejlighed i 2 plan og med udgang til terrasse. Værtsparret er meget venlige og hjælpsomme. Selve byen Muro Lecceese er lidt død og med meget få restauranter, men fin placering ift udflugter rundt på Salento-halvøen.

Muro Leccese som feriedestination

Begge kyststrækninger er et besøg værd. Otranto er en charmerende by, men noget turister. Gallipoli er bestemt også værd at besøge og fortsæt turen helt ned til sydspidsen - Leuca. Trist at se alle de døde oliventræer, som er angrebet af bakterier.

Corte dei Messapi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Corte dei Messapi
Toværelseslejlighed Dei Templari med 2/4 sovepladser (m/ terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejlig lejlighed i stille by

Vi boede i et hus fra 1500-tallet, som var meget pænt og praktisk renoveret. Værtsparret var utrolig hjælpsomme - rigtig "italienske". Moderen talte kun italiensk, mens faderen talte engelsk til husbehov.
Byen er meget stille med kun meget få butikker - faktisk kun dagvarevarebutikker. To restauranter og en fin cafe på torvet, der laver den mest fantastiske is, vi har smagt.
Søger man ud til kysten får man meget smukke naturoplevelser og i de nærliggende større byer møder man masser af kultur, restauranter og butikker.
in-italia har været informative, så vi har været trygge under hele forløbet fra bestilling til hjemkomst. Blot en oplysning til nye lejere - man skal ringe til værtsparret, når man ankommer. Så kommer de med nøglen i løbet af fem minutter.

Muro Leccese som feriedestination

Corte dei Messapi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Corte dei Messapi
Toværelseslejlighed Dei Templari med 2/4 sovepladser (m/ terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map