Feriebolig i Muro Leccese i Apulien

Corte dei Messapi

 
Corte dei Messapi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte dei Messapi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Muro Leccese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Corte dei Messapi ligger lige ud til byens antikke mur, hvor du idé finder en kommunal areal med planter og god plads til en god snak på bænken mens solen vender ryggen til denne eksotiske del af Italien og månen blibbker bleg i himmelen.

100 skridt til bægeren, 150 til nærmeste spisested

På caféerne i byen laver de god espresso kaffe overalt men du vil sikkert mene at den smager bedst belyst af solstrålinger der rammer din stue eller den terrasse ved lejligheden. På La Corte dei Messapi bor du tæt på alle de basale indkøbsmuligheder så du nemt kan hente hvad du behøver for at tilberede din morgenmad eller en salat til frokost, hvis du ikke vil spise ude hver dag – prisnniveauet er ellers yderst fornuftig så længe du vil holdde dig til husmoderens kost.

Læs mere om Corte dei Messapi

Skal jeg have bilen med?

I Muro Leccese finder du alt hvad du behøver hvis din plan er nu at tilbringe hele din ferietid i byen. Og byen er tilstrækkelig stor til at have alle de tjenester du kan have behov for og tilstrækkelig lille til at du kan nå alt på gåben. Der er alligevel så mange udflugtsmuligheder i nærheden at det ville være en skam at ikke have en bil til rådighed, soom vil gør det muligt at besøge den barokke centrum af Lecce, klipperne langs Adriaterhavet og helt hen til Santa Maria di Leuca, Otranto befæstede centrum, dde lange og brede strande på den ioniske kystlinje, Castel del Monte imponerende bord og de eventyrlige trulli i Itriadalen omkring Locorotondo og Alberobello. Der er rigeligt at opleve i omegnen om dagen for at så nyde byen om aftenen.

Hvornår er det bedst at bo her midt i Salento?

Muro Leccese ligger halvvejs mellem det ioniske hav vest på og den adriatiske kystlinje på østsiden. Kommer du hertil midt om sommeren vil du ikke møde det byliv, som du sikkert kommer hertil for, da alle bevæger sig mod kysten for at solbade så snart de har en time til rådighed. På trods at den syditalienske sommer ser ud til at vare adskillige måneder lang set nord fra, for de lokale er det sommer for alvor kun fra midten af juli til lørdagen efter Ferragosto, som falder altid d.15.august. I de mange uger før og efter denne periode er de langt mere optagede af de historier og vittigheder, der fortælles på den lokale café end af det kystalklare saltvand ved kysten. Vi anbefaler at du vælger en af disse uger til at holde din ferie her netop for at opleve byens charme og stemning bedst.

Stemningsfulde lejligheder, nogle enddog med terrasse

Lejlighederne på Corte dei Messapi

Studio lejlighed Delle Stelle med 2 sovepladser (m/ panoramisk tagterrasse)

Etværelseslejlighed Delle Stelle ligger på første sal og er udstyret med wi-fi, aircondition og pejs. Den består af alrum med tekøkken og soveområde med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. En trappe fører fra lejlighed op til tagterrasse, hvorfra du har panoramisk udsigt over torvet og byen. Terrassen er møbleret med bord og stole samt liggestole.

Toværelseslejlighed Dei Normanni med 2/4 sovepladser

Fin lejlighed beliggende i stueetage med god plads til en familie. Den består af spisekøkken med bord og stole samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden råder over wi-fi, aircondition og pejs.

Toværelseslejlighed Dei Templari med 2/4 sovepladser (m/ terrasse)

Lejligheden Dei Templari ligger på første sal og er udstyret med wi-fi, aircondition og pejs. Den består af opholdsstue med tekøkken og soveområde med dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Fra stuen har du udgang til en fin terrasse med bord og stole.

Alle tre lejligheder

Rejser du sammen med din familie eller venner? I kan leje alle tre lejligheder og beholde jeres selvstændighed engang I vender hjem fra dagens udflugt eller fra den lokale café.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Corte dei Messapi

Læs personlige anmeldelser af Corte dei Messapi som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte dei Messapi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Corte dei Messapi

Charmerende lejlighed med gode faciliteter

En fin lejlighed i 2 plan og med udgang til terrasse. Værtsparret er meget venlige og hjælpsomme. Selve byen Muro Lecceese er lidt død og med meget få restauranter, men fin placering ift udflugter rundt på Salento-halvøen.

Læs mere

Dejlig lejlighed i stille by

Vi boede i et hus fra 1500-tallet, som var meget pænt og praktisk renoveret. Værtsparret var utrolig hjælpsomme - rigtig "italienske". Moderen talte kun italiensk, mens faderen talte engelsk til husbehov.
Byen er meget stille med kun meget få butikker - faktisk kun dagvarevarebutikker. To restauranter og en fin cafe på torvet, der laver den mest fantastiske is, vi har smagt.
Søger man ud til kysten får man meget smukke naturoplevelser og i de nærliggende større byer møder man masser af kultur, restauranter og butikker.
in-italia har været informative, så vi har været trygge under hele forløbet fra bestilling til hjemkomst. Blot en oplysning til nye lejere - man skal ringe til værtsparret, når man ankommer. Så kommer de med nøglen i løbet af fem minutter.

Læs mere
 
search map