Hotel i Monte Sant'Angelo i Apulien

Palace Hotel San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du hele 840 meter over havets overflade med udsigt til alle sider og det azurblå hav under dig. Palace Hotel San Michele ligger nemlig højt i landskabet på den eksotiske halvø Gargano. Du bor perfekt for at udforske den fantastiske natur her ved Monte Sant'Angelo, der er halvøen Garganos historiske hovedstad. Området kom på UNESCOs Verdensarvliste i 2011.

Her er det hele på ét sted

Det omhyggeligt istandsatte palads fra syttenhundredetallet rummer i dag et elegant wellness-center, så du kan nyde en god blanding af det klassiske og det moderne. Den indendørs pool og det tyrkiske bad, sauna og hydromassage er ren forkælelse, og hvis du ellers ynder at nyde det smukke apuliske vejr, så tag en dukkert i den udendørs pool i hotellets store have, eller slap af på en solseng, mens du nyder stemningen og ferien. Hotellet tilbyder trådløs internetadgang i fællesarealerne. Adgang til SPA udbetales på stedet.

Spis a la carte

Nyd din middag i de elegante omgivelser i restauranten Arcangel på Palace Hotel - enten ude på terrassen med udsigt til bugten Manfredonia nedenfor, eller indendørs i den flotte spisesal. her kan du smage det klassiske apuliske køkken kombineret med international haute cuisine-retter. Men allerførst må du nyde en drink i hotelbaren, så er sanserne helt åbne for den middag, der venter dig. Morgenmaden serveres som buffeet.

Læs mere om Palace Hotel San Michele

Slap af på den privat strand ved kysten

Men hvorfor dog nøjes med et eller to svømmebassin, når hotellet nu engang har privat strand med to stole og en parasol til hvert værelse og tilmed shuttleservice frem og tilbage hele den lange apuliske sommer (gebyr på plads). Stranden ligger små 15 km fra hotellet, og med shuttleservice er det en afstand, du ikke behøver tage stilling til.

Læs om værelserne på Palace Hotel San Michele

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palace Hotel San Michele

Læs personlige anmeldelser af Palace Hotel San Michele som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palace Hotel San Michele. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Palace Hotel San Michele

God, men internettet fungerede ikke

Dejligt hotel, smuk udsigt. God service.
Men internettet, som vi jo desværre er blevet lidt afhængige af :), har meget at ændre på.

Læs mere

Hotellet med den skønneste udsigt

Dejligt hotel som ligger meget smukt med udsigt. Fine værelser

Læs mere

Bedømmelse af Palace Hotel San Michele

Ganske fint hotel med en fin beliggenhed. Max 2 overnatninger så er der ikke mere at se i denne by.

Læs mere

I love Apulien

Monte Sant Angelo er en fantastisk by at bo i . Udsigt,miljø, kirker, borg og fantastiske restauranter. Det bliver ikke bedre. Hotellet fint bortset fra en lille aula - langsom betjening og sparsomt morgenmad. Til gengæld en absolut godkendt spa. Hvis der havde været betjening ved poolen havde det været et ekstra plus. Vi havde en vidunderlig ferie .

Læs mere
 
search map