Villa i Monopoli i Apulien

Villa Sara

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Sara er en moderne indrettet villa fra 2009 med pool (deles med ejerens familie), omgivet af en park med fantastisk udsigt over bakkerne rundt om Monopoli. Her kan en børnefamilie få en dejlig ferie væk fra trafikerede veje, men stadig tæt på en by.

Vellykket ferie

Indvendigt fremstår villaen yderst flot med nye, moderne møbler af høj kvalitet. De mange moderne faciliteter er en solid base for en vellykket ferie: aircondition, CD / DVD / TV samt vaskemaskine. I villaens have kan man nyde den dejlige pool (10 x 5 m), som deles med ejerens familie, som dog sjældent er her.

Itriadalen som nabo

Villaen er et udmærket udgangspunkt for dejlige udflugter i bil til den smukke Itriadal med byer som Alberobello og Martina Franca, men også til strandene ved de autentiske kystbyer Monopoli og Polignano a Mare.

Villa med 6 sovepladser :
- Villaen består af et stort opholdsrum med to sofaer og pejs, veludstyret køkken med mikrobølgeovn, opvaskemaskine, brødrister og spiseafdeling, et soveværelse med dobbeltseng og udsigt til haven, et soveværelse med to enkeltsenge, endnu et soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse samt udgang til haven. Der findes i øvrigt endnu et stort fælles badeværelse i tilslutning til de to andre soveværelser med toilet, bruser og hårtørrer. Fra opholdsrummet er der adgang til en stor terrasse med havemøbler og grill.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa degli Angeli

Conca dei Marini, Campania

Villa Serena & Sirenetta

Capo Vaticano, Calabrien

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Villa Anchora

Santa Maria di Leuca, Apulien

Populært i Apulien

search map