Anmeldelser af Villa Rotondo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Rotondo

Læs personlige anmeldelser af Villa Rotondo som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Rotondo. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

hyggelig oase

meget fint hus i trulli stil på en dejlig grund med masser af oliventræer, kaktuser, desværre ud til en trafikkeret vej, hvilket kunne genere lidt, men ellers et dejligt sted

Monopoli som feriedestination

super hyggelig gammel bydel med hyggelige cafeer/restauranter

Villa Rotondo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

meget trafik
 
Selve indkvarteringen på Villa Rotondo
Villa med 6 sovepladser

dårlige/gamle senge/madrasser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map