Villa i Monopoli i Apulien

Villa Rotondo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Rotondo har ligget på disse jorde siden 1600-tallet og fremstår i dag gennemrestaureret og smukt holdt i lyse nuancer og indbydende materialer. Villaen er omgivet af århundrede gamle træer, der tilbyder privatliv og skygge samt køligere temperaturer i sommerens varmeste perioder. Få meter fra huset finder man en oase af en pinjeskov.

Nyd haven og pool

Haven og husets terrasse er indrettet med pool og grillområde samt flotte havemøbler og liggestole. Ved huset er der parkering samt en ret befærdet vej, hvorfor man bør forvente at kunne høre de forbipasserende biler, især i de travle timer. Til gengæld er Villa Rotondo det oplagte sted for at opdage og udforske Apulien, og hvis dette er hensigten med opholdet, vil det endda være en fordel med den nærliggende alfarvej.

Læs mere om Villa Rotondo

Villa med 6 sovepladser:
- Villaen består af en smuk spisestue med langbord, køkken udført i kakler i varme toner indrettet med moderne komfort som opvaskemaskine, gaskomfur og ovn, dernæst er her tre soveværelser med hver to sengepladser, hvoraf to har aircondition og er beliggende på en forhøjet etage side om side (det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge). Det tredje værelse (med dobbeltseng) er beliggende i en for området typisk trullo , der er forbundet med huset. Der er naturligvis badeværelse med toilet og brusebad. Endelig er her sat-tv og vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Rotondo

Læs personlige anmeldelser af Villa Rotondo som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Rotondo. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

hyggelig oase

meget fint hus i trulli stil på en dejlig grund med masser af oliventræer, kaktuser, desværre ud til en trafikkeret vej, hvilket kunne genere lidt, men ellers et dejligt sted

Læs mere
 
search map