Villa i Monopoli i Apulien

Villa Rotondo

 
Villa Rotondo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rotondo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Rotondo har ligget på disse jorde siden 1600-tallet og fremstår i dag gennemrestaureret og smukt holdt i lyse nuancer og indbydende materialer. Villaen er omgivet af århundrede gamle træer, der tilbyder privatliv og skygge samt køligere temperaturer i sommerens varmeste perioder. Få meter fra huset finder man en oase af en pinjeskov.

Nyd haven og pool

Haven og husets terrasse er indrettet med pool og grillområde samt flotte havemøbler og liggestole. Ved huset er der parkering samt en ret befærdet vej, hvorfor man bør forvente at kunne høre de forbipasserende biler, især i de travle timer. Til gengæld er Villa Rotondo det oplagte sted for at opdage og udforske Apulien, og hvis dette er hensigten med opholdet, vil det endda være en fordel med den nærliggende alfarvej.

Læs mere om Villa Rotondo

Villa med 6 sovepladser:
- Villaen består af en smuk spisestue med langbord, køkken udført i kakler i varme toner indrettet med moderne komfort som opvaskemaskine, gaskomfur og ovn, dernæst er her tre soveværelser med hver to sengepladser, hvoraf to har aircondition og er beliggende på en forhøjet etage side om side (det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge). Det tredje værelse (med dobbeltseng) er beliggende i en for området typisk trullo , der er forbundet med huset. Der er naturligvis badeværelse med toilet og brusebad. Endelig er her sat-tv og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Geco

Vieste, Apulien

Casa Norelli

Capo Vaticano, Calabrien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map