Villa i Monopoli i Apulien

Villa Rita

Pris fra pr. pers.
 
Villa Rita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Rita ligger på landet mellem den charmerende havneby Monopoli og den kendte Castellana Grotte. Villaen er omgivet af en grøn indhegnet have, hvor der er installeret et svømmebassin på 10 x 5 meter med tilhørende solterrasse med bord, stole og liggestole.

Villaen er helt renoveret og indrettet med vore dages bekvemmeligheder, så der er opvaskemaskine og mikrobølgeovn samt DVD afspiller, satellitfjernsyn i hvert værelse og aircondition i de fleste værelser. Villaen, er inddelt i tre lejligheder og er derfor velegnet til to eller tre familier, der vil holde ferie sammen væk fra trafikerede veje og støjende kyststrækninger. Vær opmærksom at man entenb kan leje de to lejligheder i stueetagen sammen eller alle tre lejligheder, hvilket betyder at man ikke skal dele haven og svømmebassin med andre rejsende end dem man selv har med. Nærmeste supermarked ligger 2 km fra huset, der er ca. 9 km til den nærmeste strand ved Monopoli.

Villa med 8/12 sovepladser:
- Den ene lejlighed ligger i stuetagen, og består af et veludstyret køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn, rummelig opholdsstue med udgang til terrasse, to soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med toilet og karbad med vandmassage samt hårtørrer og endnu et badeværelse med toilet og bruser med vandmassage samt hårtørrer. Bemærk at det ene soveværelse ikke er udstyret med aircondition.

Læs mere om Villa Rita

- Den anden lejlighed ligger i stueetagen og den består af en rummelig opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn under 10 år) samt spisestue med åbent køkken, soveværelse med dobbeltseng samt et rummelig badeværelse med toilet og brusekabine med vandmassage.

- Den tredje lejlighed ligger på første sal, og består af spisekøkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn samt pejs, opholdsstue, to soveværelser med balkon af hvilke det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge (de kan samles), et badeværelse med toilet og karbad med vandmassage samt hårtørrer og endnu et badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Bemærk at det ene soveværelse ikke er udstyret med aircondition.

Fra første sal har man udgang til den enorme overdækkede terrasse, som kan lukkes helt til i tilfælde af uvejr. Terrassen er møbleret med fjernsyn, playstation, stereoanlæg og bekvemme sofaer. Terrassen er også udstyret med aircondition og har udsigt over det omkringliggende landskab samt over villaens have og bassin.

BEMÆRK: I forbindelse med haven - og væk fra huset - er der indrettet en indhegning til to veopdragne belgiske hyrdehunde, som er vant til børn og voksne, da de deltager i adskillige internationale konkurrencer. Hundenes hjem er helt adskilt fra villaens have.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Trullo San Giovanni

Ceglie Messapica, Apulien

Villa Sara

Monopoli, Apulien

Trulli Le Tortorelle

Monopoli, Apulien

search map