Feriebolig i Monopoli i Apulien

Villa Carenza

Suite Alta
 
Villa Carenza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Carenza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Carenza er et typisk landejendom for Apulien, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. Her finder man art-nouveau stil kombineret med neoklassiske træk.

Her skal man ankomme i bil

Hertil skal man komme i bil - offentlig transport vil ikke gøre opholdet behageligt. Der er ca. 4 km til nærmeste strand uden for Monopoli og samme afstand til nærmeste restaurant og indkøbsmuligheder. Det hyggelige bycentrum i Monopoli ligger ca. 7 km kørsel derfra.

Læs mere om Villa Carenza

Stor park med stor pool

I den store park på 8 hektar findes der en flot pool på 24 x 9 meter samt tre selvstændige huse og et tofamilies-hus. Der er indrettet en legeplads under træerne, hvor børnene kan løbe og lege i skyggen i dagens varmeste timer.

Cerimonier og familiesammenkomst ved pool

Som lejere af feriehusene skal man være opmærksom på at der arrangeres - især i week-enderne om foråret og efteråret - ceremonier og familiesammenkomster, som medfører, at man ikke har adgang til poolen på de dage. Der er dog rigeligt plads til, at man kan sidde for sig selv ugeneret af festlighederne - vi vil så vidt muligt informere vores kunder om, hvilke dage, der eventuelt er planlagt disse begivenheder.

Lejlighederne på Villa Carenza

Fireværelseslejlighed Meridiana med 6/8 sovepladser (stueetage med have)

Lejligheden Meridiana ligger i stueetagen og har direkte indgang fra pladsen foran ejendommen, som fører ind til opholdsstuen, der er indrettet med træmøbler og to sofaer. Fra stuen er der dør hen til køkkenet med opvaskemaskine, hvorfra der er udgang til haven på husets bagside med havebord og stole, og til soveafdeling, hvor du finder tre soveværelser, hvoraf to af dem har dobbeltseng og et har to enkeltsenge, samt to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over vaskemaskine.

Fireværelseslejlighed Veranda med 6/8 sovepladser (stueetage med veranda)

Denne lejlighed ligger i den vestlige del af ejendommen og har indgang fra den store have / park. Den er særligt velegnet til familier med børn, da den kan gæste op til 8 personer. Fra den udendørs veranda med havebord og -stole har man indgang til opholdsstuen. Der findes endvidere køkken med opvaskemaskine, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger på sovesofa, et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over vaskemaskine.

Hus Villa Padronale med 8/9 sovepladser

Dette smukke hus, som blev opført i 1892, har højt til loftet og fresko-malerier, rummelige værelser og en charmrende stemning. I stueetagen findes der et rummelig opholdsrum med udgang til udendørs private terrasse med havebord og -stole, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge, der kan på forespørgsel samles til en dobbelseng og rummeligt badeværelse med toilet og bruser. En flot trappe fører op til etagen ovenover. På første sal er der tre soveværelser med dobbeltseng - i det ene er der mulighed for en ekstra opredning - vaskeri med vaskemaskine samt badeværelse med toilet, bruser og karbad med vandmassage. Trappen går endnu højere op til en terrasse med flot panoramisk udsigt, der rækker hen til havet.

Suite Bassa med 2 sovepladser (stueetage med privat terrasse)

Suite Bassa ligger i stueetagen og råder over et udeområde med parasol, havebord og -stole. Suiten råder over soveværelse med dobbeltseng, minibar, aircondition, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser. På forespørgsel uden tillæg har man adgang til et fælles køkken, der deles med Suite Alta, som ligger på etagen ovenover.

Suite Alta med 2 sovepladser (1. sal med privat terrasse)

Suite Alta ligger på første sal og har udgang til terrasse med med liggestole, parasol, havebord og -stole. Suiten råder over soveværelse med dobbeltseng, minibar, aircondition, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser. På forespørgsel uden tillæg har man adgang til et fælles køkken, der deles med Suite Bassa, som ligger på etagen nedenunder.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Carenza

Læs personlige anmeldelser af Villa Carenza som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Carenza. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa Carenza

Charmerende landsted

Virkelig et charmerende og smukt landsted. Værtsparret var super hjælpsomme, søde og interesserede. De fortalte deres egen historie og relation til stedet, hvilket gjorde opholdet endnu mere personligt.
Vi var en familie på 8 personer der var afsted med vores børn i alderen fra 2-23. Der var rum for både store og små.

Læs mere

Helt igennem fantastisk sted

Dette sted overraskede os meget positivt i forhold til de billeder vi havde set (juli 2015). Der er gjort meget på stedet og det er helt fantastisk. Parret som har stedet er utrolig imødekommende. Vi har de dejligste dage på denne lokation og sender alle vores bedste anbefalinger, hvis man ønsker et lækkert sted med mulighed for privatliv og ro til ferien.

Læs mere

Fantastisk oplevelse i en smuk italiensk villa

Det var en stor oplevelse at bo i dette kæmpe hus (Villa Padronale). Den charmerende villa har været i ejerens familie i hundrede år. Et veludstyret køkken, hele huset pænt og rent, poolen, tæt ved Monopoli, Polignano a Mare og strandene, det var et fantastisk ophold. Vi følte os godt modtaget af Michele og Cinzia.

Sengene var en smule hårde, en blød topmadras ville være god. Også nogle ventilatorer til varme nætter.

Vi elskede dette sted og vil anbefale det til vores venner.

Læs mere

Landlig idyl

Vi var to par, der boede en uge i Villa Veranda et meget velholdt og pænt indrettede lejlighed med stor terrasse møbleret med både et siddegruppe og spisebord. Altanen har ikke meget sol, som kan være rart, når det er varmt. Vi var der den sidste uge i maj, og det var kølige morgen og aften Vi spurgte værten, om vi kunne flytte bordet ud på tilstødende græsplæne i solen og straks var han der med borde og stole, og vi kunne nyde solen. Værterne er meget rare og imødekommende og taler glimrende engelsk. Hele området er indhegnet og er en stor parklignende have, hvor husene er spredt ud giver boligerne privatliv. Poolen er fin og godt holdt og træerne omkring giver skygge i forskellige dele af dagen. Der er ikke meget at gå efter uden for området udover hovedvejen, som er smal og til tider kan være ganske trafikeret.
Vi er meget tilfredse med vores uge på Villa Carenza.
Kunne være godt at vide, at værterne har en hund, der er løs i området, men meget rolig, venlig og omgængelig, hvis du kan lide hunde, ikke noget problem. Han lå ofte venter os på terrassen og velopdragne som han var, så gik han aldrig ind i huset, men var uden for døren.

Læs mere

Fantastisk

Læs mere

Bedømmelse af Villa Carenza

Læs mere
 
search map