Feriebolig i Monopoli i Apulien

Villa Carenza

Suite Alta
 
Villa Carenza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Carenza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Carenza er et typisk landejendom for Apulien, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. Her finder man art-nouveau stil kombineret med neoklassiske træk.

Her skal man ankomme i bil

Hertil skal man komme i bil - offentlig transport vil ikke gøre opholdet behageligt. Der er ca. 4 km til nærmeste strand uden for Monopoli og samme afstand til nærmeste restaurant og indkøbsmuligheder. Det hyggelige bycentrum i Monopoli ligger ca. 7 km kørsel derfra.

Læs mere om Villa Carenza

Stor park med stor pool

I den store park på 8 hektar findes der en flot pool på 24 x 9 meter samt tre selvstændige huse og et tofamilies-hus. Der er indrettet en legeplads under træerne, hvor børnene kan løbe og lege i skyggen i dagens varmeste timer.

Cerimonier og familiesammenkomst ved pool

Som lejere af feriehusene skal man være opmærksom på at der arrangeres - især i week-enderne om foråret og efteråret - ceremonier og familiesammenkomster, som medfører, at man ikke har adgang til poolen på de dage. Der er dog rigeligt plads til, at man kan sidde for sig selv ugeneret af festlighederne - vi vil så vidt muligt informere vores kunder om, hvilke dage, der eventuelt er planlagt disse begivenheder.

Lejlighederne på Villa Carenza

Fireværelseslejlighed Meridiana med 6/8 sovepladser (stueetage med have)

Lejligheden Meridiana ligger i stueetagen og har direkte indgang fra pladsen foran ejendommen, som fører ind til opholdsstuen, der er indrettet med træmøbler og to sofaer. Fra stuen er der dør hen til køkkenet med opvaskemaskine, hvorfra der er udgang til haven på husets bagside med havebord og stole, og til soveafdeling, hvor du finder tre soveværelser, hvoraf to af dem har dobbeltseng og et har to enkeltsenge, samt to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over vaskemaskine.

Fireværelseslejlighed Veranda med 6/8 sovepladser (stueetage med veranda)

Denne lejlighed ligger i den vestlige del af ejendommen og har indgang fra den store have / park. Den er særligt velegnet til familier med børn, da den kan gæste op til 8 personer. Fra den udendørs veranda med havebord og -stole har man indgang til opholdsstuen. Der findes endvidere køkken med opvaskemaskine, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger på sovesofa, et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over vaskemaskine.

Hus Villa Padronale med 8/9 sovepladser

Dette smukke hus, som blev opført i 1892, har højt til loftet og fresko-malerier, rummelige værelser og en charmrende stemning. I stueetagen findes der et rummelig opholdsrum med udgang til udendørs private terrasse med havebord og -stole, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge, der kan på forespørgsel samles til en dobbelseng og rummeligt badeværelse med toilet og bruser. En flot trappe fører op til etagen ovenover. På første sal er der tre soveværelser med dobbeltseng - i det ene er der mulighed for en ekstra opredning - vaskeri med vaskemaskine samt badeværelse med toilet, bruser og karbad med vandmassage. Trappen går endnu højere op til en terrasse med flot panoramisk udsigt, der rækker hen til havet.

Suite Bassa med 2 sovepladser (stueetage med privat terrasse)

Suite Bassa ligger i stueetagen og råder over et udeområde med parasol, havebord og -stole. Suiten råder over soveværelse med dobbeltseng, minibar, aircondition, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser. På forespørgsel uden tillæg har man adgang til et fælles køkken, der deles med Suite Alta, som ligger på etagen ovenover.

Suite Alta med 2 sovepladser (1. sal med privat terrasse)

Suite Alta ligger på første sal og har udgang til terrasse med med liggestole, parasol, havebord og -stole. Suiten råder over soveværelse med dobbeltseng, minibar, aircondition, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser. På forespørgsel uden tillæg har man adgang til et fælles køkken, der deles med Suite Bassa, som ligger på etagen nedenunder.

Skjul teksten
 
 
search map