Villa i Monopoli i Apulien

Trullo San Gerardo

 
Trullo San Gerardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trullo San Gerardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det skønne landskab uden for byen Castellana Grotte og blot 8 km fra havet og strandene i Monopoli finder man denne charmerende trullo-villa med privat have og pool.

I den store og eksotiske have med palmer, kaktusfigner, oliventræer og frugttræer, som omkranser villaen, finder man den skønne pool (10 x 5 meter), parkeringsplads og en møbleret terrasse, legeplads og grill. Nærmeste supermarked ligger kun 500 meter fra villaen.

Læs mere om Trullo San Gerardo

For dem, som ønsker en privat og afslappende ferie kombineret med hyggelige udflugter, er dette et udmærket valg. Ud over de stemningsfulde kystbyer Monopoli og Polignano a Mare er man tæt på såvel Alberobello som Ostuni (8 km). Nærmeste togstation finder man i Monopoli (8 km) mens nærmeste lufthavn er Bari eller Brindisi (begge ca. 60 km).

Villa med 8 sovepladser:
- Villaen består af en rummelig opholdsstue med pejs og spiseplads, køkken, 4 soveværelser med dobbeltsenge (i 2 af værelserne kan sengene adskilles til enkeltsenge) og to badeværelser med toilet og bruser samt en udendørsbruser. Villaen er udstyret med aircondition, varmeanlæg, vaskemaskine, opvaskemaskine, TV, microbølgeovn samt CD-afspiller.

Skjul teksten
 
 
search map