Feriebolig i Monopoli i Apulien

Trulli Relax

 
Trulli Relax er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trulli Relax er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Trulli Relax er et klassisk, apulisk landsted bestående af de for området så karakterisketiske kegleformerede huse kaldet trulli. Beliggende i smuk natur med privat svømmebassin er dette et oplagt udgangspunkt for en ferie i hjertet af Apulien for den store familie.

Trullo Relax er beliggende ikke langt fra de utrolige grotter Castellana Grotte og de tusindvis af betagende trulli-huse ved Alberobello. Herfra er der ca. 10 km til de nærmeste strande ved den også interessante by Monopoli, hvor der også er nærmeste togstation. Man finder dog et supermarked blot 1 kilometer herfra. Ejendommen er beliggende i landlige omgivelser med delvis udsigt til det omgivende landskab og karakteristiske gårdejendomme. Delvis, da grunden er hegnet ind af grøn bevoksning, frugttræer og århundrede gamle oliventræer. Svømmebassinet er naturligvis privat og måler 7 x 4 meter med kun 1 meters dybde. Da dybden ikke indbyder til svømning, har man istedet indrettet to siddeområder i poolen, hvor man kan sidde og lade sig svale under den hede syditalienske sol. I den omgivende have og på terrassen finder man desuden havemøbler og grill.

Læs mere om Trulli Relax

Villa med 6 sovepladser:
- Ejendommen er for nyligt restaureret med nænsom hånd og indrettet i hjemlig stil til 6 personer. Her finder man et godt udnyttet køkken-alrum med veludstyret køkken med ovn, mikroovn og elkedel. Desuden har man indrettet en spiseplads og afdeling med lidt mere behagelige møbler foran husets pejs og fjernsyn.

I huset finder man to soveværelser. Det ene soveværelse vender ud mod poolen og er indrettet med dobbeltseng, mens det andet soveværelse har to sæt køjesenge, og dermed i alt fire sovepladser i dette værelse. Her er naturligvis to gode badeværelser med hver sit toilet, bruser og hårtørrer.

Afslutningsvis kan vi nævne, at her er vaskemaskine og internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 
search map