Villa i Monopoli i Apulien

Torre dello Scarparello

 
Torre dello Scarparello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Torre dello Scarparello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre dello Scarparello er en smuk villa, som ligger med en fin panoramisk udsigt over landskabet og havet ved byen Monopoli, hvortil der er 5 km. Den nærmeste sandstrand finder man ved Lido Pantano (5 km), og til den smukke by Ostuni er der kun 3 km.

Villaen, som oprindeligt var et tårn (deraf navnet torre), er flere hundrede år gammelt. Bygningen er dog for nylig blevet renoveret og forvandlet til en skøn villa med alskens moderne komfort, som sammen med det historiske præg, skaber en dejlig stemning. Villaen er omgivet af en stor og frodig have med velholdt græsplæne og gamle oliventræer, som er typiske for regionen Apulien.

Læs mere om Torre dello Scarparello

I haven finder man den skønne pool (12 x 6 m) med tilhørende solsenge, som man deler med den rare ejer af villaen, som bor tilbagetrukket i en bolig, som grænser op til tårnet. Poolen ligger ca. 50 meter fra villaen og nåes via en sti i haven. Indvendigt er villaen rummelig med masser af albuerum og her er ingen trapper, hvilket gør den egnet til såvel børnefamilier som til gangbesværede personer.

Villaen er yderst velegnet til rejsende, der ønsker en privat villa med smuk udsigt, utallige udflugtsmuligheder og ikke mindst eksotiske omgivelser, som er typiske for landskabet i Apulien. Bil er en absolut nødvendighed, når man bor her, og med en sådan til rådighed bør man besøge kystbyerne Monopoli og Polignano a Mare samt den eksotiske Itriadal med bl.a. byen Alberobello. Det nærmeste supermarked ligger 2 km fra villaen.

Villa med 6/8 sovepladser
- Den meget rummelige villa ligger i et plan. Den består af et dejligt opholdsrum med sovesofa, pejs og spisebord med stole. Der findes endvidere et moderne og veludstyret køkken, to soveværelser med dobbeltsenge, et soveværelse med to enkeltsenge samt to badeværelser med toilet, bruser / badekar og hårtørrer. En trappe fører fra stueetagen op til en dejlig tagterrasse med flot udsigt over landskabet og havet.

Bor man her, vil man sikkert sætte pris på faciliterne som aircondition i samtlige soveværelser, vaskemaskine og strygejern, TV/video samt elkedel, brødrister og mikrobølgeovn i køkkenet. NB. På forespørgsel kan en frokost eller middag arrangeres i villaen.

Skjul teksten
 
 
search map